Polako, ali sigurno...

1. Evo jedne interesanne stvari koju sam uocio.

Kvota kad je pocela sezona koju je mozzart izbacio u utakmici Houston-Denver je bila 5.50 na Denver Denver je dobio. Nocas Houston je igrao sa Bruklinom i Bruklin je dobio kvota 2 5.50 opet! Hendikepi u oba slucaja 11.5

Sad gledam kvota koju su dali na Zvezdu protiv bajerna veceras je 5.50 isto hendikep 11.5. E sad svi Zvezdu vide kao autsajdera a ja ne i mislim da ce pokriti ovaj hendikep pa sta jedete govna onda.

2. izijem kad je video rezultat na flashscore-u, a nije odigrao singl
    http://media.giphy.com/media/M5MI9GfMvZOyQ/giphy.gif

3. izijeme, daj nba

meni su klipersi sigurna dvojka, a minesotu bih stavio h1

4. a jebi se, sastavio sam sam

Klipersi pobm 2
    Golden Stejt 109.5-
    Bjelica 10.5+
    Grifin 24.5+

preglup tiket

5. bice tih kvota od 5.50 opet pa cemo probati

@beni

Meni isto deluje da je 2, medjutim izgleda toliko nestvarno dobro. Nzm sta je toliko podiglo kvotu 1.75 na Kliperse, Redik ne igra a ne mislim da je to u pitanju vec to sto su izgubili nekoliko tekmi u kontinuitetu. Igrao bih i ja 2 ali nisam ono bas 100% siguran.

Svi trpaju pare na Miami, navodno ne igra Gober pa zbog toga je h1.

MIN-GSW kad je h bio 8.5-9 Minesota je sve to uspesno pokrivala. Probao bih mozda to.

6. Juta 88.5 + 1.90
    Minesota - Zlatna drzava 2 i 209.5 - 2.45
    Finiks - Klipersi 211.5 - 1.50

7. Dragic 12.5 -
    Hayward 16.5 -
    Towns 15.5 -
    Paul 17.5 -
    Knight 16.5 -

8. мислим да сам јуче пуко на мртви клиперс
    иначе, не знам сад за коју екипу, али десило ми се да једном одиграм на победу где треба као сигурно да дође онда пукнем, следећи пут одиграм други екипу која је фаворит и онда ови први победе, па јебем му матер

9. Daj smanjite NBA da se organizujemo fudbal da kidamo. Nema leba ovde braćo

10. Бохор
    Daj smanjite NBA da se organizujemo fudbal da kidamo. Nema leba ovde braćo

+ 10000000000000000000000000000

to ja već godinama govorim, a niko Zhajka ne sluša

11. Zajk ni ti ne kenjaj pamtim ti onaj fejl sa Man Utd!!!

12. aj pogodite kvotu 2 na fudbalu, stavite vas dvojica po tiket ovde za sutra

13. Armine od kako me je Šom23 izlozio da online otvorim bar 15 k sam dobar. A uplaćujem velike uplate i pucam ljuto. Na Nba samo pucam jbg. Ubosti ga je verovatnoća ko loto

14. pa izaberes jednog igraca i roknes jacu uplatu tako se igra nego mi sirotinja jbg
    jeste tesko pogoditi 3 ili vise igraca

15. ajmo stvarno bez zajebancije engleze za vikend da pokidamo, svako nek da jedan dobar predlog, ali da ga dobro analizira tj. nek predloži ono što ga najviše privlači da će doći

16. Ova Žajkova čapri. Nabaca se parova pa se probere

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.