Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
onim zutim malim mocart olovkama
ne znam zašto al umro sam od smeha
http://www.dodaj.rs/f/3n/NR/2nUXiH5f/screenshot1.jpg
ako ne padne jos jedan gol na Sefild-Sautend okacicu najsmesniji pad jednog tiketa
ajde jebem li vas u usta
Pet plus si igrao, šta?
Ili gol u drugom?
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1049-2061871-1344
Odigrao sam ovo samo zato sto sam imao bonus od 200din, inace bih igrao gg kao i sve ostalo :d...2:2 u prvom 0:0 u drugom, Sefild je inace pogodio 3 stative u drugom :)
kad se ciganises za 200din eeeeeeeeeee
jbg steta lepe pare
Drži se brt :(((
:D
Pa dan ga jebo
Kad si rekao da ćeš okačiti najsmešniji pad jednog tiketa, očekivao sam klip na kome tiket vozi trotinet i strovaljuje se niz stepenice il tako nešto :(
Igram krku mrtvu protiv još mrtvije sutjeske keca, i reko' da gledam, ja goru košarku nisam gledao nikad. Ne što je nekvalitetna inače, nego ni jedni ni drugi skok ne mogu da zagrade, reketi bušni na sve strane, ispune bonus u 3 početna minuta, akciju još nisam uočio, naopako ko sve igra u ABA. I na sve to sutjeska vodi 15 razlike. Sutjeska, ej. Mršukurac i kocka i sve.
I đoko šalić pogađa dve trojke u 2/4 za sutjesku. Đoko Šalić.
ti da odeš kod neke ciganke da ti skine to što te svezalo
Sutjeska sad punih 7 minuta u 4/4 bez koša, serija 14-0 za krku, kakva tekma!
Inače da, zakazao sam kod ciganke.
Edit: Plej sutjeske 0/8 bacanja, hahah.
Ne kladim se više, niti gledam bilo koju utakmicu u aba izuzev zvezde, cedevite, budućnosti, mege i partizana. Koliko je ovo tužno. Neverovatno kako me neko jebe.
Slepci crnogorski 0 poena u osam minuta, i onda dve trojke kad krka vodi i sve u kurac, pa nemoguće jebemti.
ma niko ne uzima pare jbt cudna neka vremena dosla
Brt ovo je već preterano, bajern mi ruši kvotu 2 kad ne daje gol posle 12458 kola, 1.15 kvota, lion me jeba onomad za 27 'iljada, i to isto veče valensija x2, sad me jeba krka, juče cska na 1.15, u međuvremenu još par verovatno al' me mrzi da brljam sad, k'o da sam proklet stvarno. Da se makar vraća na nekom drugom planu, nego ništa.
Evo ovo imam još i gotovo neko vreme:
Budućnost 1
Žižić +
Šehović +