Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
onim zutim malim mocart olovkama
ne znam zašto al umro sam od smeha
http://www.dodaj.rs/f/3n/NR/2nUXiH5f/screenshot1.jpg
ako ne padne jos jedan gol na Sefild-Sautend okacicu najsmesniji pad jednog tiketa
ajde jebem li vas u usta
Pet plus si igrao, šta?
Ili gol u drugom?
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1049-2061871-1344
Odigrao sam ovo samo zato sto sam imao bonus od 200din, inace bih igrao gg kao i sve ostalo :d...2:2 u prvom 0:0 u drugom, Sefild je inace pogodio 3 stative u drugom :)
kad se ciganises za 200din eeeeeeeeeee
jbg steta lepe pare
Drži se brt :(((
:D
Pa dan ga jebo
Kad si rekao da ćeš okačiti najsmešniji pad jednog tiketa, očekivao sam klip na kome tiket vozi trotinet i strovaljuje se niz stepenice il tako nešto :(
Igram krku mrtvu protiv još mrtvije sutjeske keca, i reko' da gledam, ja goru košarku nisam gledao nikad. Ne što je nekvalitetna inače, nego ni jedni ni drugi skok ne mogu da zagrade, reketi bušni na sve strane, ispune bonus u 3 početna minuta, akciju još nisam uočio, naopako ko sve igra u ABA. I na sve to sutjeska vodi 15 razlike. Sutjeska, ej. Mršukurac i kocka i sve.
I đoko šalić pogađa dve trojke u 2/4 za sutjesku. Đoko Šalić.
ti da odeš kod neke ciganke da ti skine to što te svezalo
Sutjeska sad punih 7 minuta u 4/4 bez koša, serija 14-0 za krku, kakva tekma!
Inače da, zakazao sam kod ciganke.
Edit: Plej sutjeske 0/8 bacanja, hahah.
Ne kladim se više, niti gledam bilo koju utakmicu u aba izuzev zvezde, cedevite, budućnosti, mege i partizana. Koliko je ovo tužno. Neverovatno kako me neko jebe.
Slepci crnogorski 0 poena u osam minuta, i onda dve trojke kad krka vodi i sve u kurac, pa nemoguće jebemti.
ma niko ne uzima pare jbt cudna neka vremena dosla
Brt ovo je već preterano, bajern mi ruši kvotu 2 kad ne daje gol posle 12458 kola, 1.15 kvota, lion me jeba onomad za 27 'iljada, i to isto veče valensija x2, sad me jeba krka, juče cska na 1.15, u međuvremenu još par verovatno al' me mrzi da brljam sad, k'o da sam proklet stvarno. Da se makar vraća na nekom drugom planu, nego ništa.
Evo ovo imam još i gotovo neko vreme:
Budućnost 1
Žižić +
Šehović +