Polako, ali sigurno...

1. ArminVanBuuren
    srecno onda ja sam vec sve odigrao, mozda bih imao da ispratim da je prosao bar jedan od 7 evroliga tiketa, ja budala pratim strucnjake odavde

Ove reci me povredjuju...

2. Pa proslo 3/7 da si nalupao vise bi ubo :D

3. izgleda me prodaje lokomotiva, a lepo je pocelo :/

4. ja imam neki filing bas da ce biti 4:1 ceska srbija ono i razmislio sam malo i sasvim je realno da bude tako dacemo jedan sigurno a i primiti jos sigurnije. 5+ je 5,2 1&gg 4,9

pozz

5. ahhaha nikolase :/

plivam nekako poslednjih par dana, ali mi se smucilo vise, jebe me kladionica mnogo, pa cu veceras grunuti sve pa sta bude

6. Armine sta pijrs, jel po starom dzek chivas drugi treci?
    Ma jok brt, ne.pije.mi se nesto, daces mi casu vode, neka me.kiselina uhvatila

7. ok armine da li mogu biti covek odluke tj da stavis pare na moje tipove posto imam par dobrih bas pa reko za neki procenat salim se naravno a i kako bi mi ti dao te pare kad se nepoznajemo :D

8. nemoj da editujes postove majmune jedan

9. koje govno od tiketa a vece sanse ima da prodje nego pola stvari na poslednjih 5 strana

10. hahaha makaron taj rad, necu nisam gladan, bas sam sad jeo kuci pre nego sto sam krenuo :/

11. najgori su ovakvi vikendi, ponuda kao ponedeljkom u julu

12. OK, vidim da je stanje kritično

Okačiću u toku dana taktiku kojom sam od 23. januara do 26. marta zaradio 730 000 dinara služeći se početnim ulogom od 40 dinara

13. 7 k evra za mene znači još jedan E60
    Može.

14. zivot ja patnja ziveti znaci pronaci neki smisao u toj patnji cigani silovali nedeljka debelog sto kuca tikete u mocartu nzm da li su cigani bas

15. Ako su ga silovali drškom od metle onda nisu cigani grobari su oni rade to.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.