Polako, ali sigurno...

1. Kad ja kažem Nikolas kako se držiš brate, ti kažeš Nije baš dobro torima.

Nikolas kako se držiš brate?

2. Vise nego dobro torima

3. буквално ћу данас све типове са теме да испратим и да зарадим баш доста пара

4. ajd neko neka ode 20 strana unazad nek nadje jedan tiket da je prosao da je stavljen pre meceva

5. ajd neko neka ode 84 strana unazad nek nadje jedan tiket da je prosao da je stavljen pre meceva

6. hahah sad sam hteo da dodam na celoj temi nadjite

7. prosao je mlatoni jedan basket cini mi se

8. a generalno ovih par meseci mislim da se kladionice ubijaju od para, pratim dosta ljudi i privatno i na netu, stranice, forumi pa i ovde, nema niko da je u plusu jebote, nadao sam se nba ce popraviti situaciju, ali evo niko ni 50% ne ubada

teska vremena prijatelju moj djavo ih odnio...

inace 2. dan kako postujem ovo sto sam rekao i vec mi je bolje...
    http://vukajlija.com/forum/teme/68563-polako-ali-sigurno?strana=80#post_3359542 tu noc harden sutirao prvo poluvreme 0-10 ja mislim, pa ga je i ladio trener, ja odem da spavam i ubacio 25 meni trebalo 29 ja mislim, tu je bilo za 7000 i nesto i cak me je boleo kurac, oslobodjen sam okova

9. прошо изјем пре који дан, надам се да је ставио 50 еура

10. Hahahah dal je jebeno realno da padam na CSKA h1(-13.5) a bilo 71:43 na početku zadnje četvrtine...šta je bre ovo koji kurac, šta se dešava

11. http://vukajlija.com/forum/teme/68563-polako-ali-sigurno?strana=17#post_3349098 Ја сам овде био погодио ту двојицу, узео сам 300 и нешто динара на 100, ето

12. ma prolazio sam i ja tikete(singlovi i dublovi uglavnom), ali nijedan koji sam stavio ovde pre meca, nema nikoga da dodje i stavi klasican tiket fudbalica npr. pogodi kvotu 10-20

13. inace imam jednu ideju koja bi mogla da bude zanimljiva, videcu koliko bi ljudi bilo zainteresovano za to i da pratimo i malo se zajebavamo, ali kasnije, sad odmaram neko vreme

14. ja sam za ali sam primetio da me ne volite nesto...

15. hocete li da odigram tiket sa 1000 dinara i da ga postavim ovde posle

16. уплати и мени један

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.