Polako, ali sigurno...

1. ае, буквално ово наручујемо за викенд
    http://i.imgur.com/7AGJBDt.jpg

2. PIJEM GA TRENUTNO HAHAHA CRKNI SIROTINJO

3. ja sam jednom samo probao chivas, momci pored naseg stola otisli jedan ostavio na dnu case malo, mi presli za njihov sto da se rasirimo mnogo nas je bilo za jedan sto i ja na eks ono lagano :D

4. хаха армин, ја сам једном тако пробао страно пиво, циркали на клупици уобичајено зидарца домаћег и поред нас на клупици били неки буржуји сви са лименкама амстела и они запалили, дал су ишли у неки клуб немам појма и видим лименке стоје на клупици и ја приђем и видим у једној још има неколико гутљаја и сабијем то на екс да прочистим грло :Д

5. MALI ALI JE LUD KAD POPIJEEEE

6. ja sam malo slagao, ne pijem ni posle roda najrodjenijeg jbg ali eto situacija slicna i istinita ovoga puta, u budvi ortak uzme pored limenku bravo soka mislim da je bilo i na iskap, a to bilo osvezenje burazera iz obezbedjenja koji bleji pored i terao ga da mu plati novo ahhahahha

7. HAHAH

ARMINE, OVU ČAŠU TEBI NAZDRAVLJAM

8. osećam miris prolaznog tiketa....

D.Rose 14.5+
    M. Gasol 17.5+
    R.Westbrook 27.5+
    T.Duncan 11.5+
    D.Lillard 25.5+

9. M. Ellis-Indiana 14.50 UP-
    J. Harden-Houston 28.50 UP-
    Chicago-Indiana 198.50 AP2 - 1.65
    T. Duncan-San Antonio 11.50 UP-
    San Antonio-Portland -8.50 1H1 1.50

10. Партизан 2, Ирска 1Х око 2.60

11. sad znamo da si mirijevac ;)

koliko si siguran u ovo brt ? u procentima ako može...

12. lolo nisam znao da si mirijevac l@ki

ako pitas za moj tiket shomy, pa otkud znam lopta je okrugla..ima sanse

13. Laki to je singlic ne tiket nisam zaboravio, laki je prvi pop koji daje pare umesto obrnuto

14. Kako si provalio da je mirijevo? Jedino da znas sifru lokala u mirijevu 1618

15. убацио нову слику с цензуром, претпостављам

16. jel gleda neko partizan, mogu li mucenici nekako dobiti ovo ?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.