Polako, ali sigurno...

1. Odlično Pele.
    Elem, moram ovde da kažem jer devojka kad dolazi na forum ne dolazi na temu za jebenu kladionicu.
    Anđelku i onu beby ribu što peva forevr jang sa gitarom na reklami bih pocepao od kurca

2. Koju Anđelku i koju beby ribu? I kakav si ti to muškarac ne možeš devojci reći da bi pocepo neku likušu od kurca?

Daj mi broj da ja porazgovaram s njom!

3. i ja boxere al bih joj natrpao usta nekim malim pecivima da jedva dise pa bih je onda jebo furiozno do iznemoglosti (andjelku)

4. Anđa prepička je.
    Dio žao ti što ti oči nisu iskopane, zajebavaš li me

5. Anđelka sa Andrijom što skečuje

6. Ih, pa gde nađe tu što kopa oči... :(
    http://www.novosti.rs/upload/images/2015//02/09n/scena-andjelka.jpg
    Ovu Anđelku kapiram.

EDIT: Skapirao sam u međuvremenu.

7. Svaka kopa oči ako joj kažeš da osim što je jebeš i ne drkaš na nju.
    Tu Anđu!

8. NEMOJTE DA PREKIDATE, DO JAJA SU VAM POSTOVI

9. момак, па ја се и радујем кад ти, или неко са ове теме добије, не видим у чему је проблем и зашто се то уопште доводи у питање?

а колико ћу добити зависи од добитних тикета које ће врсни познаваоци магичне игре под обучима ускоро саставити а ја испратити, ок?

10. cime si ga umastio ovo ahhahahha

11. daj opisi malo kladzu i koji likovi bleje tu, je l to bese ona sa smederevcem

12. nista prozivanje brt da se razumemo nego me zanima, mozda ima nekih komicnih situacija

13. јбм ти последњи пост

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.