Pisao prvo psv iz iksa u keca, pa precrtao, reko' da ne kvarim lep tiket, a sad sam se pokajao, igrao bih u singlu to da imam pare.
Psv pobedi prolazi. W nerešeno Utd pobeda. Izvucite pouku. Igrao sam 2 tiketa al nisam zadovoljan nešto jbg
ja igrao bresiu 1u2 ht 2:0 i tako do kraja.. moze li neko da mi da neki tiket kvote 10
GG na volfzburg - mančester dođe u 13. minutu, a kvota 1.9, ništa lepše nema.
Kako mancesterima vire jajca kroz procjep pa su se natjerali da igraju otvoreno. Samo mi je zao sto nije i sitiju prolaz doveden u pitanje.
Volfzburg će 4 da da mančesteru, igrajte uživo i obogatite se.
Jebi Mančertera mrtvoga
Odlična utakmica
jebite se pederi
Ali kako su ih ispiškili akcijom, bruka.
Ubeđen sam da im daju još dva na kontru u drugom.
. Akcija ona iz udžbenika
ostace ovako do pred sam kraj, ako ne bude psv vodio i na kraju pustaju 2:2
Haha crni draksler šta omaši. Pogrešio sam, tri će da im daju.
Armine ne lupaj jebene gluposti haha
aj ovako ako psv ne bude vodio do 75. nece ni ovamo pasti gol, ko izgubi mora da zaprati ovog drugog ?
opaaaaaaaaaaaa
kolko sam sebi serem usta hahaha
Hahahahaha uticaj na igru sine
aa ofsajd jebeni
mazic jebeni....
stoji li opklada >?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kurir · 20. Februar 2011.
Pisao prvo psv iz iksa u keca, pa precrtao, reko' da ne kvarim lep tiket, a sad sam se pokajao, igrao bih u singlu to da imam pare.
Psv pobedi prolazi. W nerešeno Utd pobeda. Izvucite pouku. Igrao sam 2 tiketa al nisam zadovoljan nešto jbg
ja igrao bresiu 1u2 ht 2:0 i tako do kraja.. moze li neko da mi da neki tiket kvote 10
GG na volfzburg - mančester dođe u 13. minutu, a kvota 1.9, ništa lepše nema.
Kako mancesterima vire jajca kroz procjep pa su se natjerali da igraju otvoreno. Samo mi je zao sto nije i sitiju prolaz doveden u pitanje.
Volfzburg će 4 da da mančesteru, igrajte uživo i obogatite se.
Jebi Mančertera mrtvoga
Odlična utakmica
jebite se pederi
Ali kako su ih ispiškili akcijom, bruka.
Ubeđen sam da im daju još dva na kontru u drugom.
.
Akcija ona iz udžbenika
ostace ovako do pred sam kraj, ako ne bude psv vodio i na kraju pustaju 2:2
Haha crni draksler šta omaši.
Pogrešio sam, tri će da im daju.
Armine ne lupaj jebene gluposti haha
aj ovako ako psv ne bude vodio do 75. nece ni ovamo pasti gol, ko izgubi mora da zaprati ovog drugog ?
opaaaaaaaaaaaa
kolko sam sebi serem usta hahaha
Hahahahaha uticaj na igru sine
aa ofsajd jebeni
mazic jebeni....
stoji li opklada >?