Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Koja? Ponovi
Mada stoji ajde
malo je onih 130 u Parizu, ceo grad treba da istrebe majku im jebem
Iz keca?
Igram siti misleći da će sevilja da napadne juve zbog LE, a siti onda da otrese gladbah zbog prvog mesta, i kurac da isteram oči.
A psž i šahtjor koji ne mogu da se natrpaju jer nikom ništa ne treba - jeb'o im pas mater.
I još psv ide iz iksa...
kladjenje na golove je rak rana nama pasioniranim kladioničarima. Ko izmisli igranje na golove jebem mu se sa sto majki. Brt, sećam se kad sam napisao svoj prvi tiket, bila samo ona sportska prognoza, pustim pink, roka skope skope mi sko, uzmem EHO sportske novine i rokam tikete sa dedom, Bog da mu dušu prosti, jes bi alkos al stalno mi je kupovao one FAZON čokoladice. Imaš brate 1, 0, 2 i to je to, nalupaš 13 tekmi i bilo do jaja. Šta koji kurac 3+, gg, NGG1GGNG. To sve ovaj amer izmislio majke mu ga nabijem.
http://i.imgur.com/uT3uRmf.png
VRATITE MI DETINJSTVO I SANTOSA DO NASIMENTA ALDAIRA !
gg3+ čekam boh, imam 5+ na Real pored toga, gg3+ na Siti (prošlo) i ppx PSV (prošlo).
dodje i real evo
Odlican tiket
Ronaldo trpa, nema dušu čovek.
Hahah Real za dva minuta dva gola, la ga no. AJDE IBRAHIME PLS BRT
Ronaldo je robot
Gledam na areni2 multiprenos, pa se uključili na psž - šahtjor, bolje da ne znaš šta je lukas moura promašio.
Ma jebe mi se, ionako čekam za 1000din :D
E pa onda da ti kažem da i nije bila neka stopostotna šansa, šutirao iskosa 10 cm pored stative, samo sam hteo da ti nabijem pritisak xDDDD
RONALDO MOŽE DA SE KURČI PROTIV MUČENOG MALMEA, A OVAMO ĆUTI K'O PIČKA.
Haha ma gledam i ja arenu 2, do jaja kanal kad je Liga šampiona
Poveo psž, još po gol mi tu treba, da siti okrene, i psv dobije. Pa dobro, šta, lagano.
PSV igra kao da u ekipi ima 11 blza.