Polako, ali sigurno...

1. Boh hipsteriše lol

2. Boh - Minimax je
    Tako on otkrivao talente je
    Tako Doberman čuva teritoriju

3. Reakcija - kupa se

4. konstantno prica ovo, on mi je menadzer fazon pa me uvaljao za velike pare ahhahah
    a mene niko nije #disrespect ne znam o cemu prica, cuj pola godine, pre godinu i nesto valjali hrvate prelaze da ne pricam dalje

5. Nestvarno šta je ono iza žubora potok ilh snežana padavina?

6. ArminVanBuuren

konstantno prica ovo,

Hahahahaha

7. Reci jebeno hvala brt daunovac si još mogao biti sa Širkanom, Volom iz kupusa i Nježnom srnom da te porede je l to hoćeš?

8. ko je to pricao reci da ga nahranim zubima njegovim koliko veceras

9. Proviron. Mislim da je sad promenio nick

10. Šalim se, Stevan i Radmilo Topola bivši Jovanča

11. Armine šulja na pulover ti nije išla u prilog...

12. hahahha izbacio sam to odmah nakon kritike pseta

13. Ma emancipovali smo ga i sve. A vidi ga sad. Od ruznog pačeta ubavi labud postade. Još da ga oženimo XD

14. Армине, ја морам да признам да сам у једном тренутку мислио да си Маестров дупли или обрнуто, то јест да се једна особа налази иза оба налога.

Извини.

15. stevan me mrzeo kad sam mu pljuvao dzerarda, a jos stojim iza svega sto sam napisao na svakoj od premijer liga tema, sve je RE A LA !

16. А јеси ми ишао на живце док нисам сконтао да то радиш јер си знао да иде људима на живце, онда сам те зготивио у једном тренутку.

17. Džerard je nubara i govno što se nije povukao kao Doktor Zidan dok je jebao kurcem u pičku a ne da čeka 5 godina da ga jebu deca po terenu

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.