Polako, ali sigurno...

1. Dajte mi bolivar i za dva meseca imacu milione xd.

2. Ne mogu ja ovo više. Jos fibonači da se proba i moja misija je gotova

3. а шта сад као сви сте играли? није нико играо реално

4. Ko je rekao da sam igrao?

5. Pičku bih sad izlomio Arminu i Šomiju jer su baksuzirali iz sve snage da ne dođe prelaz, a ujutru bi se verovatno već izmirili uz rakiju i meze.
    Jebo me ker kad okačim ovde, ne mogu mirno da utonem u san zbog tamo nekih govnara iz jebene Bolivije.

6. hahahah brate 51% sam zeleo da prodjete, nema tu baksuza dogovreno da ih napuse ovi i 7+

7. е јбг брт био сам у фазону да на крају нико није ни одиграо, да сам знао да је макар једна особа одиграла никад тако нешто не бих написао, то упамти

8. Ja sam odigrao za 330 din i to mi je bila poslednja nada. Pukao sam na Lucky Six Bingo kao nub. Ostalo još 50 din za sutra da se uplati na Cirbesa, Milera, Zvezdu i Savana. Jbg.

9. A Nikolase i ti kenjaš. Ne mogu dojavu da izmalerisu jedan malinar i jedan daunovac.
    Edit: Dejtonac, ne daunovac

10. Jednom u životu dojavu imao sam i morala je da dođe sikire da padale su po terenu a naručito oko korner zastavice

11. ajde ja daunovac i dejtonac al odakle sad somi malinar ahahaha

12. хахах мислио је да је 23 у питању
    елем намештено је било али не бедни прелаз од 22 него лепо дупла победа ко господа са квотом 95. нема речи о баксузирању да је остало 1:1 а да се боливар испромашивао и није дао тај други гол па и да човек испизди

13. Joj samo da je kinez reko dupla pobeda da pa da se obogatimo

14. а кинез је то, фушаре и ствари од 100 динара а не једну дојаву

15. momci da vam kazem jednu stvar, ja sam igrao sa 1k dinara i gledao sam tekmu na firstrowsports uzivo

16. Kaka bila tekma?

17. Mnogo golova, cuo sam da su se navijaci bolivara silno iznervirali.

18. Dilejni asistencije 4.5+
    Arojo asistencije 2.5+
    Miler skokovi 7.5+
    Ponitka 11.5+
    Djedovic 13.5-
    Gabriel 11.5+

19. e, treba nam ipak nova tema, za svez pocetak.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.