Ja u školu idem i dobar sam đak, ko od škole beži...

1. Тако сам и мислио, хвала.

2. Zasto to ne sačuvaš za drugi krug kad bude bilo matematike?

3. Nisam znao da ima drugi krug. Hteo sam samo da ostavim dobar utisak na profesore... :(

4. E moj Džonimire, uzeli te profesori na zub. Najeb'o si, kolega :)

5. Moje ocene stižu za 5 min!

6. E da. Raspored za dalje:

Sutra ujutru proglasavamo pobednika za srpski. Tada krece glasanje za djaka generacije. Otvoricu novu temu. Kad zavrsimo sa svim nagradama, proglasavamo kraj skolske godine. Paaa, kad ponovo padnete u dokolicu nastavljamo.

7. Samo da napomenem da je ovo Partizankin naj avatar od ponedeljka na ovamo.

8. Znam, brate. Kosma odavno ima pik na mene, a Fender i Sivi su mi nekoliko puta tražili pare za ocene. Žajk, me jednom zvao u zbornicu, ne znam šta je hteo...

9. A zar Žajk nije domar?

10. Може ли који приватни час хехе

11. To ti kažem... Koji me kurac zove u zbornicu kad je domar.

12. Hvala. Hvala. Trudila sam se.

13. Možda treba da stovarate ugalj. E sad zašto je u tom trenutku bio u zbornici... jebem li ga...

p.s. Sviđa mi se kako Baron razmišlja lolo

14. Ne želim da zamišljam šta ću mu baš ja u praznoj zbornici dok su profesori na časovima. Hvata me jeza...

15. Moram pohvaliti i forgetme i ona je imala super avatate.

16. Privatni časovi kod Partizanke :)

17. Evo pohvale i za Nezaboravku :)

Ne želim da zamišljam šta ću mu baš ja u praznoj zbornici dok su profesori na časovima. Hvata me jeza...

Mislim da bi te rastavio kao kvadrat binoma, da se tako matematički izrazim :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.