Ja u školu idem i dobar sam đak, ko od škole beži...

1. Hvala, hvala :) Ja sam htela da ispoštujem svaki predmet, ali ništa dok se ne sedne na katedru prekrštenih nogu :)

2. Rekli mi neki da neće takmičenje da zaživi pa reko aj da poguramo....

3. ali ništa dok se ne sedne na katedru prekrštenih nogu :)

Pošteno.

4. Mislim da bi te rastavio kao kvadrat binoma, da se tako matematički izrazim :)

Brate...

5. De su mladi, tu je i šala :)

6. Koji je predmet i do kad je rok?

7. Nabio si mi traumu jednom rečenicom. Matematika i silovanje u jednom.

8. Za naredni neki krug predlažem da jedan dan budu izborni predmeti, đaci biraju neki od ponuđenih izbornih predmeta, na primer, verska nastava, građansko, seksualno obrazovanje, strani jezik, domaćinstvo i sl.

9. Fora je samo da budu izborni predmeti koji i inače postoje.

10. domaćinstvo ukinuto davno

11. Pa jeste, znam, ali ako neko možda ima ideju za to... :)

12. Eto koren problema. Zale se mladozanje da devojke ne umeju da kuvaju. Vratiti domacinstvo i resen problem.

13. vratiti i marksizam!

14. I da se pohvalim u sestom razredu pobedila na skolskom takmicenju u pletenju šala. ( ne skečeva vec ono oko vrata (šija) sto greje zimi) mig mig

15. Marksizam - sad si me dirnula u srcee!

16. Ja te predmete nisam imala, kad je to tačno ukinuto, zna li ko?

17. a svašta smo naučili na ono i dsz

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.