Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Eh, žao mi je, Bohore, ozbiljno. I ne osećam se baš dobro zbog toga. Da ti pošaljem nečiju drugu sliku u PVT kao iskupljenje?
lutjena ako ti nije ok da jedan valdemar strada posalji mi sliku u pvt do ponoci pa cu ja videti sutra jer klabingujem ljuto pa nisam ovde to vreme ali ima ono da pise pre koliko je poslato pa cu po tome znati znas ono dole desno u cosku
Ma jok, nemoj da se maltretiraša. Vidim da se iskreno kaješ a to je dovoljno
hahahah na ovo gde pise pre koliko moze i da se klikne jeste znali to?
Nije mi ok što ne mogu se navatam s Ps88 za šah. Takođe mi nije ok što kad pokušavam da igram na telefonu, okomito tabla bude presitna a vodoravno ne može da stane čitava.
Džonovane kontam da Lumiu imaš
Ne brt, ja ne znam štae to.
Čudi me onda da te zeza šah
Da gledam kako se lutjena i bohor svadjaju mi je kao da gledam tasta i taštu da se svadjaju, baš mi neprijatno, nemojte
Nije ti baš ok... Nestane struje malopre i nemam neku sad zgodnu lampu ili sveću, nego nađem onu žutu što palim kad dođe pop i upalim i legnem malo na sećiju, prekrstim ruke, da dremnem i žena kaže "jesi to umro, hehehe"
Nije ti baš ok, ženo
Mene bi najviše uplašilo to "hehe", da preskočiš ti podvarak što sprema za sutra, ipak.
Mrm, brt, realno
није ми баш ок што каунт није лупио бекенд својој жени после таквог изразито небогоугодног и безобзирног скеча
Ja retko kad mislim ali sad bih se složio sa tobom
https://www.youtube.com/watch?v=1yh-oidUIPM
jebem ti dan
Glavni, kako je u GT?
dzonovane kada budes teo saha s tobom igram i mrtav umoran i kada sam u guzvi zauzet u sluzbi za tebe sam tu da popravim daaaan i kada ti se place stegni me jos jace znam gde prave najbolje kolace
Hehe
ajde i sa tobom deki deki ciganine crni nemj da se srdis ne volim ja njega vise od tebe