Nije ti bas ok...

1. Ne treba vređati bolesne od npr. dijabetesa, Dauna (iako to nekima radite) ili paralize, ali onima koji su debeli treba nabijati pritisak. Ili će se opametiti i shvatiti da treba probušiti kašiku, ili će pod psihičkom torturom pući.

nije ok kad mladi ljudi sa prevelikom kilažom ubeđuju i sebe i druge u one fazone hormoni, metabolizam... a u stvari ne mogu da kontrolišu jebeno alavo prežderavanje. nije ok, a malo je i jadno.

Плус и омиљено!

Од малена сам кубурио са килажом, све до своје 20. године. Кукао сам на генетику, на околину која ме не разуме, на све живо. Е, онда сам успео пре 13 година за 5-6 месеци да смршам преко 20 килограма. Имао сам око 100 кила (177 цм сам висок), спао сам на 75-76. Од човека који је грувао 300 грама чоколаде дневно, спао сам на пар коцкица, и то углавном црне чоколаде. Већ 13 година нисам лизнуо чоколадно млеко, које сам пио у ненормалним количинама. Не једем чипс, смоки и сличне ствари, не једем виршле, саламе, паштете и остале назови месне прерађевине које ни кучићи више неће да једу, последњих 5 година готово и да не пијем никакве газиране сокове (само кад одем код некога па ме понуди). Дакле, ако немаш дијабетес или, не дај Боже, још неку тежу болест, није ОК да будеш дебео/дебела. Не постоји изговор за то, поготово ако си млад/млада и имаш времена да се бавиш спортом.

2. Fenderu se jela čokolada i pilo čokoladno mleko kad je imao napad besa na Cou, sa sve zarezima... xD

Slušaj, ti, majmune, kad te nađem, majmune, jebaću ti sve, kretenu jedan! :P

3. Од малена сам кубурио са килажом, све до своје 20. године. Кукао сам на генетику, на околину која ме не разуме, на све живо. Е, онда сам успео пре 13 година за 5-6 месеци да смршам преко 20 килограма. Имао сам око 100 кила (177 цм сам висок), спао сам на 75-76. Од човека који је грувао 300 грама чоколаде дневно, спао сам на пар коцкица, и то углавном црне чоколаде. Већ 13 година нисам лизнуо чоколадно млеко, које сам пио у ненормалним количинама. Не једем чипс, смоки и сличне ствари, не једем виршле, саламе, паштете и остале назови месне прерађевине које ни кучићи више неће да једу, последњих 5 година готово и да не пијем никакве газиране сокове (само кад одем код некога па ме понуди). Дакле, ако немаш дијабетес или, не дај Боже, неку болест, није ОК да будеш дебео/дебела. Не постоји изговор за то, поготово ако си млад/млада и имаш времена да се бавиш спортом.

Čekaj malo da izračunamo. 20 godina + 13 godina + 5 godina + 6 meseci + 20 kilograma + 100 kilograma + 76 kilograma + 177 centimetara + 300 grama...pu jebem mu oca....
    Zaključak, znači Fender ima 300 godina.

4. Прове, не ваља. Мора то ћирилицом. И пази на правопис! Лололо

5. Looool, Gonzo! Nema te često na sajtu, ali kad si tu onako vučićevićki uteraš. :D

6. Fendere, previše si strog prema sebi... :)

7. fendere, problem sa dijabetesom imam ja (dokazano nasledno), pa teško da kad pređem 60 kg. sve je stvar samokontrole, bato.

8. Баш то. Самоконтрола. Кад у глави одредиш баријере, онда нема проблема.

Fendere, previše si strog prema sebi... :)

Ма јок, чини ти се. :)

9. fendere, problem sa dijabetesom imam ja (dokazano nasledno), pa teško da kad pređem 60 kg.

Opa Kozmo samo 60 kg, pretpostavljam lepo raspoređenih wink, wink lolo

10. 60 kila čiste elegancije.
    :Seltik smajli koji upućuje vaspitačici njegove dece:

11. Nije mi ok kad smorite ovakvim glupim raspravama. Ja recimo, evo, imam određenih zdravstvenih problema koji nisu hormoni genetika štitne žlezde i dijabetes, ali nikad, ma nikad, nikad, nisam pričala nikome to irl-u, jer me boli kurac da se nekom pravdam za bilo šta, i mrzim da se jadam i kukam. Ovde spominjem sad to da bih vam objasnila da dosta ljudi koje ćete potrčati da osuđujete, bilo za težinu ili šta god drugo, vrlo mogućno ima probleme, ali im je glupo da priča o tome. Evo ja recimo ću mnogo radije biti okarakterisana lenjom i sa slabom samokontrolom nego da me neko sažaljeva i da pričam svakom novom koga upoznam kakve probleme imam. Poenta ovoga što sam napisala je da radite sa svojim životom šta hoćete i ne jurite odmah krvoločno da nekome pripišete bezvrednost i jadnost, jer, verujte mi da, ako ste sasvim zdravi, i sve u vašem životu zavisi isključivo od vas, imali ste više sreće nego brda ljudi.
    *boli me kurac ako vam je ovaj post fejsbukast i ako ćete ga pastovati sad sedamnaest puta forice radi, ovo je moj stav i ne stidim ga se

12. Majakovska

Nije mi ok kad smorite ovakvim glupim raspravama. Ja recimo, evo, imam određenih zdravstvenih problema koji nisu hormoni genetika štitne žlezde i dijabetes, ali nikad, ma nikad, nikad, nisam pričala nikome to irl-u, jer me boli kurac da se nekom pravdam za bilo šta, i mrzim da se jadam i kukam. Ovde spominjem sad to da bih vam objasnila da dosta ljudi koje ćete potrčati da osuđujete, bilo za težinu ili šta god drugo, vrlo mogućno ima probleme, ali im je glupo da priča o tome. Evo ja recimo ću mnogo radije biti okarakterisana lenjom i sa slabom samokontrolom nego da me neko sažaljeva i da pričam svakom novom koga upoznam kakve probleme imam. Poenta ovoga što sam napisala je da radite sa svojim životom šta hoćete i ne jurite odmah krvoločno da nekome pripišete bezvrednost i jadnost, jer, verujte mi da, ako ste sasvim zdravi, i sve u vašem životu zavisi isključivo od vas, imali ste više sreće nego brda ljudi.
    *boli me kurac ako vam je ovaj post fejsbukast i ako ćete ga pastovati sad sedamnaest puta forice radi, ovo je moj stav i ne stidim ga se

13. Majakovska, koja ti je šifra onda?

14. de ste, fitnes instruktori, kurac vas jebo

nije mi okej kad neko kaže dijabetis

real betis

15. Nebina daj sise u pvt!

16. prov:-*
    majakovska, za to se ide kod lekara i dobije se terapija. imati zdravstveni problem, a ne lečiti ga u današnje vreme je prosto nekulturno.

17. Hahahahaha, Rađe! Idi u kurac!!! HAHAHAH!

18. nije mi baš ok kad se tajo na mene dere pred drugarima

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.