U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
nije mi baš ok
Nikad neću zaboraviti jednu situaciju od pre par godina... Došao sam iz škole oko 2 popodne, i pošto sutradan nisam imao školu, bio je neki praznik, nzm ni ja šta tačno, rekao sam mami odmah, da zna da me ne budi sutra ujutru... i ja legao oko 4 popodne, i rekao joj da me probudi u pola 8 uveče da mi ne ode celo veče na spavanje, jer ume to, kad sam jako umoran... I budi ona mene rečima "Ustaj, pola 8 je", a ja, kako sam bio toliko komiran od spavanja, odgovaram ovim rečima "Mama, pa jesam li ti rekao da danas nema škole???" :D
kosmopolita ti ili troluješ sad ili si retardirana. jesam ja napisala da nisam išla kod lekara?
opa, retardirana?
imaš zdravstvenih problema zbog kojih si debela, ideš kod lekara i još si debela? promeni lekara.
Радјард Куплунг
Nikad neću zaboraviti jednu situaciju od pre par godina... Došao sam iz škole oko 2 popodne, i pošto sutradan nisam imao školu, bio je neki praznik, nzm ni ja šta tačno, rekao sam mami odmah, da zna da me ne budi sutra ujutru... i ja legao oko 4 popodne, i rekao joj da me probudi u pola 8 uveče da mi ne ode celo veče na spavanje, jer ume to, kad sam jako umoran... I budi ona mene rečima "Ustaj, pola 8 je", a ja, kako sam bio toliko komiran od spavanja, odgovaram ovim rečima "Mama, pa jesam li ti rekao da danas nema škole???" :D
Prove, nejač moja nemaju vaspitačicu, krenule su u školu. Nego, sa Nat-Nat smajlija ste prešli na moje smajlije, bez dozvole. Đe je pečat!??
hahahha koji cirkus ovde
lol kakva maloumnost i želja da dobije neki pozitivan namig od muških članova ovog sajta izbija iz kosmopolite. palim s ove teme
A što ja ne mogu da pređem 50 kg, šta ja da radim, a?
od namiga sa ovog sajta živim, majakovska. zato tutanj.
:o)
:-)
Napisao bih celtic i natnat al dobio bih banančinu jbg. :'-(
@autor Dionysio:
Kako se čita ovaj tvoj nadimak?
A što ja ne mogu da pređem 50 kg, šta ja da radim, a?
Dođi da mi gaziš leđa, mnogo bole. :*
ovaj dionisio misli da je neko mudo pa zajebava redom, kako bih mu zalepio jednu vrucu
Па ништа. Манекенка да будеш! Лололо
Pa zavisi šta umeš...xexe :trep trep:
Radj to je Luksovski.
Ja sam jedno vreme bio u fazonu Dionizijo je ok lik, kredibilan. Kasnije sam saznao da je fazon dejtonac ili mlađi.
Haha, Prove, neka korist i od mene :)
Fendere, nemam visinu za manekenke :(
Haha sećam se toga, kad ste bili istripovani da imam 30+ godina, na četu smo valjda nešto blejali. Kad ono...
Ipak malo stariji od Dejtonaca.
Нема ни Нина Сеничар па је сликају где стигну. Можеш да будеш фото-модел.