Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
nije mi baš ok
Nikad neću zaboraviti jednu situaciju od pre par godina... Došao sam iz škole oko 2 popodne, i pošto sutradan nisam imao školu, bio je neki praznik, nzm ni ja šta tačno, rekao sam mami odmah, da zna da me ne budi sutra ujutru... i ja legao oko 4 popodne, i rekao joj da me probudi u pola 8 uveče da mi ne ode celo veče na spavanje, jer ume to, kad sam jako umoran... I budi ona mene rečima "Ustaj, pola 8 je", a ja, kako sam bio toliko komiran od spavanja, odgovaram ovim rečima "Mama, pa jesam li ti rekao da danas nema škole???" :D
kosmopolita ti ili troluješ sad ili si retardirana. jesam ja napisala da nisam išla kod lekara?
opa, retardirana?
imaš zdravstvenih problema zbog kojih si debela, ideš kod lekara i još si debela? promeni lekara.
Радјард Куплунг
Nikad neću zaboraviti jednu situaciju od pre par godina... Došao sam iz škole oko 2 popodne, i pošto sutradan nisam imao školu, bio je neki praznik, nzm ni ja šta tačno, rekao sam mami odmah, da zna da me ne budi sutra ujutru... i ja legao oko 4 popodne, i rekao joj da me probudi u pola 8 uveče da mi ne ode celo veče na spavanje, jer ume to, kad sam jako umoran... I budi ona mene rečima "Ustaj, pola 8 je", a ja, kako sam bio toliko komiran od spavanja, odgovaram ovim rečima "Mama, pa jesam li ti rekao da danas nema škole???" :D
Prove, nejač moja nemaju vaspitačicu, krenule su u školu. Nego, sa Nat-Nat smajlija ste prešli na moje smajlije, bez dozvole. Đe je pečat!??
hahahha koji cirkus ovde
lol kakva maloumnost i želja da dobije neki pozitivan namig od muških članova ovog sajta izbija iz kosmopolite. palim s ove teme
A što ja ne mogu da pređem 50 kg, šta ja da radim, a?
od namiga sa ovog sajta živim, majakovska. zato tutanj.
:o)
:-)
Napisao bih celtic i natnat al dobio bih banančinu jbg. :'-(
@autor Dionysio:
Kako se čita ovaj tvoj nadimak?
A što ja ne mogu da pređem 50 kg, šta ja da radim, a?
Dođi da mi gaziš leđa, mnogo bole. :*
ovaj dionisio misli da je neko mudo pa zajebava redom, kako bih mu zalepio jednu vrucu
Па ништа. Манекенка да будеш! Лололо
Pa zavisi šta umeš...xexe :trep trep:
Radj to je Luksovski.
Ja sam jedno vreme bio u fazonu Dionizijo je ok lik, kredibilan. Kasnije sam saznao da je fazon dejtonac ili mlađi.
Haha, Prove, neka korist i od mene :)
Fendere, nemam visinu za manekenke :(
Haha sećam se toga, kad ste bili istripovani da imam 30+ godina, na četu smo valjda nešto blejali. Kad ono...
Ipak malo stariji od Dejtonaca.
Нема ни Нина Сеничар па је сликају где стигну. Можеш да будеш фото-модел.