Prijava

https://media.giphy.com/media/VSiNfsl8VIRIk/giphy.gif

Опортунизам, макијавелизам, потпуно одсуство емпатије. Похлепа све више изједа наше зечеве, шта ми као друштво можемо да учинимо поводом тога? Докле ћемо више жмурити на толике примере зечје бруталности и потпуно одсуство поштовања према људима? Колика је наша лична кривица? Да ли једна поштена породица може уопште да заштити свог зеца од накарадног система вредности који је успостављен почетком деведесетих година и који се у последње време јавио можда и јачи него икад? Да ли се слажете са мишљењем оних који тврде да нам ријалити емисије кваре зечеве? Студије показују да је идол великом броју зечева препредени и преварама вични Душко Дугоушко, високо се на тој листи котира и Жарко Зечевић, док нпр. у Ускршњем Зеки и цењеном економисти Миодрагу Зецу наши зечеви не виде узора.

eh kad se setim ranije zeecevi uvek bili zahvalni

vade iz tabakere po dve cigare i zapale tako dve cigare odjednom

http://scandal.svet.rs/wp-content/uploads/2013/04/Nole.jpg
Они који се баве витешким послом и пристојно се понашају нису занимљиви нашим зечевима

hej, zečevi, zečevi, ko vas ne zna, skupo bi vas platio ;))

ranije si mogao da se osloniš na svog zečeva ko na rođenog brata

Opste je poznato lose delovanje coveka na sve zivo i mrtvo odnosno pokretno i inertno. Covek svojim direktnim ili indirektnim postupcima koja mogu biti sa predumisljajem ili bez (mada sta boli kurac zeca sta je od ova dva) utiče na ponasanje citave vaseljene. Primer. Upravo gledam kako se jedan golub vrti na trgu nikole pasica u krug oko kokicarnice koja se otvara tek u devet. On nadrazen novogodisnjim osvetljenjima tripuje da je dan, i krece u potragu za hranom iako je poznato da golubovi ne lete nocu.

Сад си ме мало потресао. Можда су зечеви само огледала нас самих...

Да ли имамо право уопште да их осуђујемо? Али опет, сваки зец у једном тренутку мора постати одговоран за своје поступке. Питање је кад наступа тај тренутак.

JEDNA LASTA NE ČINI AUTOBUSKU STANICU, TAKO DA JEDAN ZEC NE ČINI ČOVEČANSTVO

problem je nejasno i nepromisljeno stavljanje granice doba na zecevu svest

Ja pak mislim da je problem nedovoljno ukljucivanje zeceva u proces privatizacije malih i srednjih preduzeca, greska nacinjena jos za vreme mandata demokrata i ministra vlahovica. Zeceve bi trebalo ukljuciti u medijske tokove nizom manifestacija folklornog tipa na kojima bi se skretala paznja na tezak polozaj zeceva. Mozda da se osnuje i kulturno umetnicko drustvo zeceva koji bi promovisali njihove obicaje, ples, nosnje...

^otvorene su mi oci sad

Не могу се више сложити. Ја сам као забринути власник зеца писао градским властима више пута предлажући оснивање зечје олимпијаде, како бисмо анимирали наше зечеве који су због заузетости својих власника често препуштени погубним утицајима улице или телевизије, али сам увек наилазио на игнорисање челних људи града који као што то најчешће бива немају нимало слуха за потребе друштва.

Poštovani vukajlijaši, par dobrih prijatelja i ja planiramo da osnujemo fondaciju SZSIS(spasimo zečeve Srbije i sveta) koja će se baviti zaštitom ovih plemenitih bića i izvođenja istih na pravi put. Naše članstvo ne deli zečeve po boji i veličini i sve ih smatra istim. Cilj nam je da pomognemo zečevima što se tiše njihovog kulturno/sportskog razvitka kao i razvitka svesti ljudi oko samih zečeva. Održavaćemo razne skupove, događanje, zečevi će gledati i igrati u predstavama u Narodnom pozorištu barem dvaput mesečno. Organizovaćemo i zečiji kros kao i neke igre sa loptom prilagođene ovim krznenim stvorenjima. Svakog proleća ćemo birati najzeca za prethodnu godinu i taj zec će dobijati dvomesečne zalihe šargarepe i kupusa kao i nedelju dana u zečjoj banji na Jahorini po ceni od samo 46 Evra.

Svi zainteresovani nek se jave na broj telefona koji svetli u donjem levom uglu.

Шта курац фондације и невладине организације, само бисте своје гизице да обезбједите на несрећи малих, слатких, смрдљивих зечева. Пажње је оно што њима треба. И квалитетна шаргарепа. Органска. Игром случаја ја узгајам баш неку количину, 100% природна, 100% потентна. Величине прста руке, најбољи и најукуснији оброк за вашег зеца. Благотворно утиче на раст, сјај и мекоћу длаке. Исправља уши и до 17% код старијих зечева. Наруџбе у пвт.