RASNI TIPS

1. Svaki dan postavljam tipove za sutra. Kvota od 5 do 15. Minimalna uplata možda prodje a možda i ne.
    Nemojte se srditi ako ne prodje.
    Za sutra:
    Braga-Fereira 1 ---1,60
    Steaua-Timisoara 1 ---1,32
    Aek-Levadiakos 1--- 1,50
    Osmanli-Bešiktaš 2 ---2,00
    Makabi-Hapoel 1 --- 1,75
    Kvota: oko 12 zavisi od kladionice

2. Samo ne znam da li da odigram Osmanli-Bešiktaš. Nešto mi na x vuče.

3. Majmune glupi, na temi vodimo evidenciju koliko je uložeño a koliko dobijeno, za nekih kesec dva uđi opet pa vidi dominaciju. Najmanje 30 evra u plusu ćemo biti.

4. Boli me kurac što si napunio 18. godina pa te puštaju u kladionicu slepče mali. Odjebi sa otvaranjem glupih tema. Kuš.

5. Za razliku od tebe koji od roditelja tražiš pare ima i nas koji zaradimo na kladionici.

6. Parazitu, radi nešto.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.