Teror nepušača nad većinom

1. .Vuk
    Neću nikad razumeti pušače

zasto?

2. Zato što udišeš otrov - nikotin, katran i druga sranja, zbog čega? Da bi spao kul u društvu? A posle ne možeš da se odvikneš

+Aj što to radiš sebi nego još veću štetu nanosiš onima oko tebe koji ne puše

3. Kul u drustvu? Kolko imas godina 12? Pusim jer volim a ako ti smeta a nisi beba mozes samo da se sklonis ili cutis.

4. Pusim jer volim

to je kao kod svake zavisnosti .

jos jednom zasto bi neko voleo da udise otrovan dim?

5. Zato sto je do jaja

6. Ma pusenje da bude dozvoljeno u zatvorenim prostorima samo gde je naznaceno "dozvoljeno pusenje" i kraj

7. Ne nego nepusaci nek sede u kuci svojoj da ne budu izlozeni zagadjenom vazduhu. Plus da se presele u neku selendru gde nema saobracaja i fabrika i da ne jedu mesne preradjevine. Ako vec serete makar budite trve

8. Zasto bi neko udisao duvanski dim ako to ne zeli niti mora?

9. A sto ide u kafanu ( nepusac sam)?

10. da ne jedu mesne preradjevine

+1

to ti sto puta veći otrov, ljudi jedu po kioscima svakakva govna, kupuju matijević paštete, a kao truje ga dim što ja samo sedim pored sa cigarom pffffff

11. Pa ne mora, nek se skloni. Prosto je

12. nepušači postaju prevelika govna, veća od penzionera a još malo i vegane će preteći

13. Retko jedem mesne preradjevine, posebno otkad su pokazali da izazivaju rak

14. Kosovac zauzeto
    Pa ne mora, nek se skloni. Prosto je

pre 5 minuta

Ahahahhaa iako sam nepušač, jedan od onih "nepušačkih govana" kome generalno sve što se tiče duvana smeta, sa ovim se slažem.

Još najjače kad si napolju i opet ti kao smeta dim nečije cigare. Daj bre napolju si jebeno.

Drugi tipovi koji mi nisu jasni (a imam ih par u okruženju), su oni koji se recimo neće smuvati sa nekom devojkom/momkom (ovo prvo znatno učestalije), samo zato što je dotična/dotični pušač ahahhahahaa.

EDIT: Nemoj da mi duvaš direktno u facu i ok smo.

15. vuče i roštilj izaziva rak isto
    stvarno me mrzi sad da ti napišem spisak stvari koje će po nekima da te otruju kao duvanski dim, a pola toga upražnjavaš sigurno iz čistog zadovoljstva

16. automobili, fabrike, zagađenost vazduha, grejanje na čvrsta goriva zimi, roštilj, mesne prerađevine i hrana danas generalno, piće i nekvalitetna voda, plastika i mnogi štetni metali u stvarima, em zraečenja iz uređaja (tel u džepovima muškinja su štetni na plodnost) a vama smeta moja cigara nabijem vas sve na kurac krut

17. твоја смијешна цигара никоме не смета сокодзове

18. hvala druže podrška mi je od značaja

19. Да живимо сви у слози сокодзове ти помози

20. SokOdZove

Sokodzove izaziva neplodnost :))

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.