Teror nepušača nad većinom

1. da ne bi smrdeo ko govno nakon kafane... ustvari, generalno, da ne opterecuju pusaci i onako kilav zdravstveni sistem bolestima uzrokovanim pusenjem, ako ne moraju, a ne moraju, svi ste vi propusili jer ste mislili da je to mnogo kul kad se propusivali. nije da je trava ili alkohol pa da ima neki kul osecaj, nego cista zavisnost bez ikakvog efekta.

2. ako mozes da vozis nakon konzumiranja, a ubija te, bolje zajebi jer nema nikakvg smisla osim sto je neka vrsta posledice iz tinejdzerskih dana kad si mislio da si tako kul, bubuljicav sa cigarom na malom odmoru.

3. Koji ces kurac u kafani ako neces da smrdis?
    Idite u vegan bar i palacinkarnicu ako ste fensi.

4. Veguni smrde više od pušača

5. da pijem, konjino, kako koji cu kurac?

eventualno da jedem.

6. Celt bre,
    Mnogo vise ljudi u Srbiji strada od sabracajnih nesreca u kojima su ucestvovali konzumenti alkoholnih pica no od raka pluca. Sta mislus koliko ce im trebati da smisle zakon o zabrani konzumiranja alkohola u javnosti.
    Jbt jos ce nam u kuce ulaziti i gledati u serpu. Jer meso je nezdravo. Gomna.

7. Celte ajde blago meni nemoj više da transferišeš po temi.

8. Mnogo vise ljudi u Srbiji strada od sabracajnih nesreca u kojima su ucestvovali konzumenti alkoholnih pica no od raka pluca.

kakav ti je to argument? ne zabranjuju se cigarete, samo je fora u tome sto se pomeraju iz zatvorenih prostorija na vazduh, kako ne bi dimili bez razloga unutra.

9. Келт објаснио, нема се ту шта додати сем да су пушачи говна из више разлога, а неговна из ниједног.

10. Celte ajde blago meni nemoj više da transferišeš po temi.

ma jebite se, da provedete mesec dana negde gde je to malo sredjenije, iako si pusac, video bi da je taj zakon ustvari skroz dobar i za pusace i za nepusace. niko ti ne brani kuci da pusis, ali jbg, nije bas najnormalnije da udjes u kafanu koja nema nikakvu ventilaciju u kojoj 100 ljudi pusi u isto vreme. zakon nije restriktivan za pusace nego za kafane koje bi morale da prave posebne prostorije za pusenje.
    sedis sa drustvom, oces zapalis cigaru, izadjes sa nekim, popricas, ispusis i vratis se jbt. na kraju i popusis manje za vece i ujutru se ne osecas kao ugljesa.

11. Zabrane su loše i kraj.

12. Ма брт, ајде што они смрде као трулеж, него што ми све јакне усмрдеше (читај. једну). Вратим се из клабинга и онда морам мами и тати да објашњавам да нисам ја пушио, тата почне да ми мирише прсте и на крају ме пусти у собу.

Mlada Partizanka
    Zabrane su loše i kraj.

Реално, убила си овим аргументом, сви непушачи да се покрију ушима сад.

13. E, sad pitanje.

Pričao mi ćale kad je bio u Švedskoj, još pre par godina, pošto ti zakoni kod njih važe još od kad ikad, da u Švedskoj postoje neki kavezi za pušače. Da li iko zna išta o tome?

14. marija sta ti je ovo?!?!
    pusti me da zivim moj zivot! to su cigare!
    mrs kod oca! da vidim sta ce on da ti kaze!
    ostavi me!
    .......

marija!
    sta je branka?
    sta su ti te strafte bele na ramenima?
    to mi je od brusa neosuncano!!

15. niko tebi nista ne brani ovim. zabrana bi bila da ne mozes nigde da kupis cigarete, da moras da imas dilera i da se krijes od murije kad pusis, sto je glupo. ovo brani vlasnicima kafana i klubova da u protoriji bez ventilacije gomila ljudi dimi.

16. како ти не брани? брани пушење на јавним мјестима, пише.

17. Navataš dima u praznu flašu i ondak začepiš, pa po potrebi dišeš dim iznje i isti upuhuješ u istu. Flašu.

18. brani pusenje na javnom mestu, ne brani da pusis. i kola ne smes da vozis kroz knez mihajlovu.

19. па видиш да брани нешто

20. dobro, aj onda da sklonimo sve zabrane, pa da gledamo kako se razvija drustvo.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.