Prijava

Већ дуже вријеме се мувам с једном дјевојком, која је онако баш таман по мом укусу, и школована је, није профукњача нека, слатка, ради, цима се,фина јој прича.Али нисмо никако започели нешто озбиљније, него све је то неко набацивање, везица без обавеза трт мрт.Ја сам баш полудио за њом.И синоћ се нађем с њом (а претходно одјебем другаре за излазак због ње) и одемо заједно у један кафић гдје је она била са својим пријатељима/пријатељицама (мијешано друштво), и ништа не да се она никако, ладна као шприцер, кулира ме читаво вече тамо као да нисам ни дошао, не примјећује ме.А мени некако трип међу тим друштвом , први пут видим те ликове а нисам ни при пићу био+ нервоза ме пуцала читаво вече. Е сад неки ликови стоје за столом иза нас, и видим ја како овај један погледује њу читаво вече, ал' контам ко га јебе.Недуго затим кренуше ти ликови негдје,обукоше се, кад ова моја која је 20цм од мене пита пријатеља (а конта да је нисам чуо) да он пита тог лика што је погледивао као гдје ће даље па да ове улете ту, вјероватно да се упознају. Ова сва срећна, а у мени пакао. Ни сам не знам како сам се суздржао да је не пљунем, јер ми је тровала главу причом како је чедна како тражи само поштење итд. а тај лик је чобан тешки. Узмем ја јакну и излетим вани само сам јој рекао ћао, видимо се. Ова није ни питала куд ћеш, гдје ћеш, већ као ОК.
Људи моји ја не знам да сам се икад јадније осјећао у животу, тотално поражен, не знам да л' од ње која ме навукла у све то, ил' од мене самог јер сам дебилчина на куб па сам се упустио у све то и повјеровао.
Што је најгоре све се то синоћ одиграло, за Бадње вече дан који ми је најдражи у години.

Yaomi je Groce
Tuyna prica :(
Yene su kurwe (cas izuzecima)

Blokiraj je na fejsu

Boli te kurac, kad naiđe neđe u grad ti je pozdravi i nazovi pomoz bog, nemoj ni slučajno da je ignorišeš.

božić je
opet sam sam

ti imaš problem. skoči sa zgrade, al nemoj do bogojavljenja jer dotad nema parastosa, zbog familije ti kažem za ubuduće, godišnjice i tako to.

Božić je opet sam sam.

To je sve Bog uredio da u Bozic i Novu Srbsku Pravoslavnu Jednosusnu Od Oca Nerazdvojivu Godinu ne udjes obmanut!
Hristos se rodi tebi i tvojoj familiji!

знао сам да си босанац

Groče, brate, ovo ti je klasična sačekuša za one koji čekaju. Ako se do sada niste konzumirali (a iz tvoje priče kapiram da niste), moguće da je izgubila strpljenje ili ti jednostavno udara čežnju. Moj ti je savet - batali priču, pusti razmišljanje po difoltu i reci joj direktno, mada diskretno, kako se osećaš. Ono fazon "Sviđaš mi se, budalo, glupo mi je da ti ne kažem" ili tako nešto u tom fazonu. U mom iskustvu, ovakav pristup deluje 85% kod finih riba

Najviše mrzim te sto te tako izmrcvare sa ocu piskim, neću piskim... Poslusaj profa.

Људи, да л' сте реални? Па ову причу је Шоми качио неколико пута у теми за јадање. Ово је преписано са Исповести. Гроче, свака ти част како те није мрзело да овај текст препишеш ћирилицом.

Al je i dalje tuyno :(

još gledam jesam li prorok ili neki kurac kad mi sve ovo poznato.