Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
pa daj nabroj mi 2 lika iz djb da nisu radule bez gledanja, sta nema seljacine, opet kazem svaka stranka da se nadje pod reflektorom izrodice babice
Armine neko ti vec objasnio, sta da ukrade kao stecajni upravnik? Raspale masine i papir za stampac?
na stranu sto su rasipnicka govna, dal ima ko bi platio 300€ po litru za neko smederevsko vino? :)
Šta je DJB jebem vas
то ће ипак остати недостижно неко време. радикали су имали врх екипу у скупштини кад упоредиш.
gle ovo, gradski "nezavisni" portal, OVOLIKI baner SNS i zaposili ljude sad pred izbore :)
http://gradskiportal018.rs/2016/04/13/klinicki-centar-zaposlio-24-radnika-za-stalno/
vidis kako, "mi cemo vredno raditi a vucic ce nas radnim mestima nagraditi", ili kako bese ono iz onog spota sto debili masu balonima
дјб је дамијен жан-батист. неки саветник владе што се одметнуо. небитан лик, тотално.
Kelte to su old skul vina. Sorta "smederevke" koja nema nigde drugo nego na tim plantazama. Izvorna, nekalemnjena. Ne mozes da dobijes sadnicu, pa da si bogotac. Ova govna (pocev od zutih naovamo) htela da smene glavnog tehnologa jer drzi taj standard, ali evropska neka tamo agencija ili kojkurac nije dala. Jebeno dobro vino. Imas i flajke od po nekoliko hiljada iz 19. veka.
Truć ajd nemoj se baš uvijek debilisati pls
daj neki hint, kako se zovu ta vina, probao bi to :)
nisam do sad naso neka dobra kod nas... eventualno neka od ovih novijih manjih vinarija, al opet sve je to neki prosek.
izgubio djokovic kod kuce, smrc
boli me kurac sad da istrazujem u tom smeru, ali u toku sledece nedelje ako napisem referat jebeni kako je mogao da krade, celt i sale ne postuju vise na ovoj temi ok ?
kelte šta bi sa onim da dolaziš ovde da praviš stranku lolo
SNS već rezerviše glasove od 2000.
uglavnom se muljanje u stečajnim postupcima kod nas svodi na svesno ili nesvesno produžavanje postupka kako bi poverioci i stečajni upravnik dobijali platu za svaki sastanak ponaosob
za neke veće muljaže mora mnogo ljudi da bude uključeno, mora najpre firma namenski da se otera u stečaj i da se proceni vrednost robe i nekretnina firme u stečaju mnogo ispod realne vrednost pre nego što postupak krene, što ne rade upravnik i poverioci; moraš da računaš da niko od poverilaca neće dizati galamu kad otkrije da nešto ima veću vrednost, nego što je napisano, tj, poverioci u postupku moraju 100% da budu upoznati sa planom muljanja pre nego što postupak krene i da veruju jedni drugima i upravniku 100%; cela mašinerija ljudi je tu uključena, ne može stečajni upravnik sam da dođe i kaže u sebi EVO JA DOŠO DA KRADEM VALJDA NEĆE NIKO PROVALITI, mogu jedino da ga časte da DRŽI JEZIK ZA ZUBIMA ili ZAČEPI GUBICU o onome što se govori na sastancima
http://i.imgur.com/m37paSQ.png
haha jebo te kurac
hahah
nije on nikako sam, promuljaj malo s kim je dobar radule
ma ja samo pišem informativno, ako su krali, krali su u paketu i radule i svi poverioci i gazda firme koja je otišla u stečaj