Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
;))))))
https://www.youtube.com/watch?v=cr0925jycSA
e da bata sale ti se nisi izjasnio jos
Jebga, ja kontam da cu za DJB. Ne volim ga, smrducka mi, ali jedini do sada nije jahao, za bilo koga drugog mi ne pada na pamet da glasam, a beli listic je glas Vozdu.
U najgorem slucaju cu posle moci da kenjam kako mi je izneverio ocekivanja. Gore ne moze, gore od ovoga su jedino rat i sankcije, 90-te u fulu, ako mene pitate.
EDIT: I izasao je iz vlade onomad, nije kurvarski ostao. I kulturiska je, nije seljacina. To mu je plusic maleni.
ma nije bitno ko je kakav jbt, bolje gledaj kakve ljude okuplja oko sebe, i koju ideju guraju, pa na osnovu toga glasas.
треба слушати ћелта, он је човек нешто направио у животу, а не ове студенте коцкаре! радуловићу је шупља прича, уме да лупи и остане жив, екипа која се окупља око њега ми је јако одбојна, ботови су му напорни, организација му је нула, али опет да ми неко упери пиштољ у главу да гласам, не знам за кога бих друго гласао. срећом, није гласање обавезно, па можете и да не гласате.
DJB je šta kóalicija Radulovićeva sta?
Glasajte za Borka jbt
Pa to ti kazem Kelte. Makar nema troglodite tipa Babic oko sebe.
ok bar ste realni da kazete da je generalno kurac kao i sve ostalo, postujem
ето, борко, левица србије, борба за права радника и опорезивање цркве у коалицији са дверима и дсс на локалним изборима. лол. овај ђб је бар доследан.
Svidja mi se kod Radulovica sto sve prica bez prikrivanja. Vucic trazio da potpise beskamatni kredit za Cedinu privatnu firmu. Konsultanti Kineza koji je pokusao da kupi Vrsacke vinograde bili Andrej Vucic i neki Mali (kapiram brat od Sinise). Sve u dinar koliko je sta kostalo...
Nema koalicije sa Dss šta pričas to
има, бохоре, сад ћу да ти окачим линк. крајња левица и крајња десница у коалицији. само су сакрили да се не препозна, па у називу коалиције изоставили левицу.
realno, kolko god da je to obecanje i videcemo kako ce da bude, bolje glasati za nekog ko okuplja ljude oko sebe koji su zagrizeni za ideju, ako ti se ideja svidja, nego ko okuplja ljude koji se nadaju licnoj koristi od toga.
trenutno, oko ideje okupljaju dveri, srs i djb. mozda ovi vojvodjani madjare. ostali, reko bi iskljucivo idu zbog licne koristi jer videli da je to tako.
opet, moje misljenje, ne kazem da ne gresim, odakle znam ko ce kako da vodi kad bude vodio. zato i ne volim ove sisteme gde dajes poverenje osobama da rade sta hoce.
djokovic ce da izgubi na domacem terenu, cini mi se.
ево га, хахаха:
http://www.cukarica.rs/images/stories/novosti/izbori2016/Lista_odbornika_Dveri_-_DSS_-_Za_Cukaricu_koja_raste_-_Uros_Jankovic.pdf
листа се зове:
ДВЕРИ - ДСС - ЗА ЧУКАРИЦУ КОЈА РАСТЕ - УРОШ ЈАНКОВИЋ
двери објавили коалицију, али нигде не помињу борка и левицу.
Na koju foru je Bajatovic na tim raznim funkcijama?
A ovo je lokal jbg
Čanak je sam u Vojvodini npr jer mu se ne poklapa politika s Čedom i Tadićem kad je lokal u pitanju
Bas tako.
E da, mal da zaboravim. Ja opet u lokalu, preCednikov sin je napravio podzemno skladiste gasa na 500 meteri vazdusne linije od prvih stambenih zgrada u SD. Bajatovic apruvz.
Gradonacelnica je postavila za savetnika za strane investicije jednog karatistu i bivseg izbacivaca koji ne zna bas ni srpski. I stalno ide okolo sa njom. Mis'im...
Narucila je cveca u vrednosti od 9 miliona dinara da sadi po gradu sa jedne plantaze kod Donjeg Milanovca ciji je vlasnik Palmin rodjo. Mis'im palma, cvece, botanika...
Pre dve godine kada su oformili vladu Smederevska Jesen je trajala mesec dana, inace traje 5 dana. Dos'o i Vozd i Dacic i oba Vulina i svi. Bili u Vili Obrenovica i pravili zurku. Njih stotinak popili bure vina od 2000 litara. Jesu li se polivali ne znam. Litar tog vina kosta 300 evra, berbe su jos od vremena Tita i sluzi se samo na diplomatskim vecerama. Mis'im grozdje, Smederevo, kale, pevala se Miljacka...
Mater im jebem seljacku. Jos jedan razlog zasto cu za DJB. Bar Radule nema seljacine oko sebe.
sta bre ima da krije radule jbt on trenutno gradjanin obican fazon, krije da se nakrao kao stecajni upravnik i da ga pumpaju ameri parama i jedini razlog kako dobija popularnost stranka kao sto je njegova i ideja kao sto je njegova, zato sto nema ni blizu pravog izbora trenutno i ono sto pravimo sprdnju jeste tako kod vecine koja podrzava radulovica, a videcete kako ce se razvijati stvar ako ne daj boze bude napredovao u narednim godinama