U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
neću pazim :)
Haha, vidim.
Za koga ćeš da glasaš Gvozd?
pa 99 posto neću da glasam lolo
Pa to ti je glas za Vučića, znaš to
ostavljam jedan posto jer što kažu ljudi nikad se ne zna. Ali generalno mi je stav da je bolje da ove seljačine nastave da vladaju i da tako brže dođe do klime gde bi se nešto možda stvarno i promenilo u političkom životu sa nekom novom opcijom umesto da glasam za neke žute i tako ta sranja da bude 5 posto bolje i da se ljudi uljuljkaju u to kako eto jes krade se al pristojni ljudi ne jebu nam majku nema čučko pink informer pristojan ćivot demokratska stranka snaga pristojnih ljudi državni faks sve po redu
У приципу није лоше размишљање ал јебига не живимо 1000 година
Jebem ga.
Sad ćeš se smejati ali moji prihodi su bili veći za više od 25 % za vreme Tadića nego sada.
Nešto ovde ne štima, da l kriju inflaciju, obaraju kupovnu moć ne znam al u ovo gore sam siguran
pa ok, ali da je osetnije bolja varijanta neko drugi pa i ajde, al ono, mislim stvarno ovo ofrlje pričam ne razumem se i ne znam toliko stvari potrebnih da bi precizno ocenio koja je politička opcija kolko gora ili bolja od neke druge, ali jbg ovako neki tip moj je da su to minorne razlike između svih govana u ponudi i onda me baš boli kurac.
Tu je i element kmečanja dostajebilovaca žutaća i tako tih kad ih karaju naprednjaci to je prijatno gledati i slušati
što bi se smejao, ok, ali je pitanje koliko to veze ima sa tadićem i vučićem
da ne pričamo o tome da je to tvoj indidualni ćivot i poslovanje ko zna šta si bolje radio tad lolo
бохоре, колико очекујеш повећање прихода ако борко дође на власт?
Jebem ga.
Sad ćeš se smejati ali moji prihodi su bili veći za više od 25 % za vreme Tadića nego sada.
Nešto ovde ne štima, da l kriju inflaciju, obaraju kupovnu moć ne znam al u ovo gore sam siguran
Moj cale za Slobino i Tadicevo vreme, i svih izmedju, imao 15-16 plata, a sada nema vise fabrike. Preko 400 ljudi je dobilo otkaz.
Бохор приход мери у маркама искључиво, то узети у обзир
DS 57%
Levica Srbije 51%
LDP 50%
Sa njima nema, jebem ih. Životni standard lošiji je evo ne znam
Ne očekujem od Borka apsolutno nista lolo
Pa naravno da će u markama, da neće možda u jadnim dinarima. Trebalo bi mu dva šlepera za novac. Ovako mu je dovoljan jedan kombi.
Bolje pare imamo nego ovi u Srbiji haha
Не могу се наке кошуље пазарити обичним парама
Hahaha čiji si dupli lolo? :-D
Чему то борхо, чему?