Izbori 2016.

1. kad reče borha, ima li ko link za onaj strip sa zvezdinim sajtom i sekcijom 'postavi pitanje borhi' kad lik napiše "de si borha šta ima tebra"

2. Ldp 32%
    Dveri 30%
    Tadic 28%

Isuse kriste

3. Sto vam je zivotni standard losiji to su sve posledice pocevsi od tita, preko slobe prelo zutih pa ovamk, ko misli da se takve stvari desavaju u kratkom roku gresi opako, a presmesno je reci da je sns mogao za ovih par godina ista drasticno da promeni, ali ajde vi znate sve strucnjaci, opet ja ispadam indijanac..

4. danas gledao dacica a u petak cu seselja..svi politicari su organizovali skupove u nekim halama jedino ce seselj da bude na otvorenom.palma je sa dacicem..kaze palma da ce od kv da napravi grad sa najvecim turizmom u evropi.one ribe tapsu posle svake recenice i lupaju zastavama po praketu da bi napravile neku atmosferu.meni je to delovalo primitivno..msm ko ce da se upeca na tu vestacku atmosferu..

5. ArminVanBuuren, ja mislim da sve moze drasticno da se promeni u roku od mesec dana, ne standard ali funkcionisanje institucija a to nije mala stvar.da pocnu da se primenjuju zakoni koji se ne primenjuju itd

6. Tako nesto i Vucic prica, bolne promjene ali vec daju rezultate. Osim toga za vrlo kratko vrijeme je ucinio da svi primjete nesto novo na politickoj sceni srbije, svaka cast...

7. Svasta vi nesto mislite al ste nubare jbg

8. Boli me kurac vise da ulazim u detalje i da pravdam, ja kazem da ne moze u kratkom roku ko zeli nek istrazi i vidi, ako ne, spremite premekanu vukajlijasku vunicu

9. pa jbt politicari vec 20 god pricaju da ne moze u kratkom roku..a koliko je potrebno 1000 god mozda? kao sto im trebaju decenije da rese obicne sporove.eno u centru bg ima rusevina koja stoji tamo vec 15 god.jel oni misle da je to ukras ili ne moze odma da se preduzmu koraci da se resi to nego mora da se ceka najmanje 50 god..

ne moze odma..to ljudi ovde slusaju 20 god..moze da se primenjuje i postuje zakon odma..

10. Armine mnogo seres..4 godine su prosle,niko ne ocekuje da cemo da zivimo kao Nemci ali je gore po svim standardima od kad su oni dosli..To ti je cinjenica jebena.Sad me u snsovskom maniru napusavaj kako sam Pajtcev bot.

11. pa kako rade institucije, npr za obican spor su potrebne decenije da bi se resio onda za podizanje standarda ce trebati najmanje 1000 god.

12. Armine mnogo seres

+1000

13. Velika podrška mom prijatelju arminu. Ukoliko ti je potrebna pomoć u borbi protiv ovih parazita, znaš da uvek možeš računati na mene druže. Jer, ujedinjeni možemo sve. O/

14. a pre neki dan odbijena pokrajinska lista.

15. celt
    daj neki hint, kako se zovu ta vina, probao bi to :)

nisam do sad naso neka dobra kod nas... eventualno neka od ovih novijih manjih vinarija, al opet sve je to neki prosek.

Ne mozes da kupis u slobodnoj prodaji, bar ne znam da imas kod nas. Imaju samo procenjenu vrednost. Mozes da probas da odes direkt u Vilu Obrenovic da pitas, ali koliko znam sluze se iskljucivo na visokim drzavnim prijemima i mozes da dobijes kao poklon od drzavnika. Takva je bila i u Vrscu neka vinarija, ali nju su uspeli da razjebu. Ovi su jos za vreme kraljevine postali clan te neke evropske agencije za vina, ili kako se vec to zove. Jbg, nesto kao UNESCO za vino, znam da glupo zvuci. To ih je spasilo. Sve sto mogu je da direktora stave svog, tehnologe, grozdje i zemlju ne smeju da diraju. Trazi vina Vile Obrenovic Smederevo, mozda i nadjes negde. Kod nas nisam video.

Pre godinu ili dve moj ortak, arhitekta, radio za Zavodom Za Zastitu Spomenika rekonstrukciju vinarije. Tako smo saznali za sve ovo, pricao mu taj matori enolog. Covek old skul dinsgospo, ne moze da prezali sto je stoka sjebala bure dobrog vina na spricere i polivanje.

Evo ti link sa objasnjenjem
    http://www.balkanmagazin.net/putovanje/cid145-30897/vila-obrenovica-u-smederevu

16. a belo vino... ja mislio crno posto rece da je jos iz titovog vremena. ne verujem onda da moze da bude starije od 4-5 god, bela vina postanu sranje ako su mnogo matora.

17. Ne bi me čudilo da su kreteni pravili špricer i od crnog vina :D

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.