U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ja sam mu se izvinio. Nije bitno kako neko izgleda, bitno je kakav je čovek.
labokv ovde Radoje Cincar...
ArminVanBuuren, jel si ti mentalno zaostao ili se pravis.sta on ima da kaci moje slike valjda je ocigledno da hoce da me isprovocira
Zaostao je Armin, ne ume da provocira on jbg
Labo podseća na batlera Lurča
Evo sada i Armina vrijedaš. Što bi naši stari mudri preci rekli: Eh nije ti to dobro druže.
Dobro je Šomi, nemoj da prelaziš u transfer leba ti.
Flipse, sa čime je sendvič danas
Gonzo o transferu hahaha
Šta je sledeće Stevan ne bije mater?
nije da sam kao bali beg ali sam zadovoljan, dzaba cuvas moju sliku u kompu.tako ne mozes da me zezas.ja sam ti opsovao majku i tetku tonom kako se psuju deca znaci nisam burno reagovao
Ne moraš mi se pravdati prijatelju, verujem da nisi ozbiljno mislio. Ljudski je praštati, voleo bih da zaboravimo na ovu nesuglasicu i da u miru i blagostanju dočekamo izbore koji su pred nama. Srdačan pozdrav ti želim.
Hajde molim te prosvetli me, pa da se i nasmejem.
Eo gonz, ček sek
putin, primetio sam da mnogo kacis moju sliku.koliko ti se svidjam od 1 do 10?
Eo ti. Da ti Seltik pozavidi http://vukajlija.com/forum/teme/70070-sleng-kup-2016-1-8-finala-parovi-i-tema-rok-pisanja-do-subote-16-04-do-20h?strana=9#post_3488950
Do jaja brate, na tvoju glupu foru moj glup odgovor, ali sam nekako ja ispao transfer. Vrhunski.
Uf. Ne mogu ti sad to objasniti nikako
Primećujem da uvek imaš problem da mi objasniš, apsolutno svaki put kad sam pitao.
Brate ti si jednostavno slep da prepoznaš sprdnju. Neobjasnim ti što me mrzi a ne što ne mogu ili nemam argumente