Izbori 2016.

1. Ja sam mu se izvinio. Nije bitno kako neko izgleda, bitno je kakav je čovek.

2. labokv ovde Radoje Cincar...

3. ArminVanBuuren, jel si ti mentalno zaostao ili se pravis.sta on ima da kaci moje slike valjda je ocigledno da hoce da me isprovocira

4. Zaostao je Armin, ne ume da provocira on jbg

5. Labo podseća na batlera Lurča

6. Evo sada i Armina vrijedaš. Što bi naši stari mudri preci rekli: Eh nije ti to dobro druže.

7. Nije bitno kako neko izgleda, bitno je kakav je čovek

Dobro je Šomi, nemoj da prelaziš u transfer leba ti.

8. Flipse, sa čime je sendvič danas

9. Gonzo o transferu hahaha

10. Šta je sledeće Stevan ne bije mater?

11. nije da sam kao bali beg ali sam zadovoljan, dzaba cuvas moju sliku u kompu.tako ne mozes da me zezas.ja sam ti opsovao majku i tetku tonom kako se psuju deca znaci nisam burno reagovao

12. Ne moraš mi se pravdati prijatelju, verujem da nisi ozbiljno mislio. Ljudski je praštati, voleo bih da zaboravimo na ovu nesuglasicu i da u miru i blagostanju dočekamo izbore koji su pred nama. Srdačan pozdrav ti želim.

13. Gonzo o transferu hahaha

Hajde molim te prosvetli me, pa da se i nasmejem.

14. putin, primetio sam da mnogo kacis moju sliku.koliko ti se svidjam od 1 do 10?

15. Do jaja brate, na tvoju glupu foru moj glup odgovor, ali sam nekako ja ispao transfer. Vrhunski.

16. Uf. Ne mogu ti sad to objasniti nikako

17. Primećujem da uvek imaš problem da mi objasniš, apsolutno svaki put kad sam pitao.

18. Brate ti si jednostavno slep da prepoznaš sprdnju. Neobjasnim ti što me mrzi a ne što ne mogu ili nemam argumente

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.