Izbori 2016.

1. Лабо извини што сам те повредио...

2. Брт ставио сам слику коју си ти окачио на форум после твог цитата. Зашто срдљив си?

al si ti foras mali

3. Pa ne ozb
    Jebeš dečku majku zbog slike
    Nije te on pravio pa si zbog njega ružan ili lep

4. Па чекај друже, псујеш ми мајку и кажеш да пуим куац а нисам учинио ништа лоше. Искрено делујеш као да верујеш у Бога, а мислим да он не би подржавао овакво понашање.

5. Nemojte se svađati, to Vučić i želi

6. mrs ti car u tri picke materine!

7. izijem za koga si?

8. mali somi pokusava da me zbuni na glupu foru, pa nemam ja 19 somi.jebem ti i majku i tetku ako imas, nema tu nista lose veruj mi.super bi im bilo

9. Исту овакву тортуру сам и ја пролазио кад сам нашао слику. Нема везе, превазићи ћемо и ово, и кад паднемо устаћемо још јачи, уједињени можемо све!

10. Lab baš si govnar jbg

11. pokazi tvojoj kevi moju sliku, pitaj je prvo jel joj se svidjam

12. Labo bez obzira na ove uvrede ja sam spreman da ti pružim ruku prijateljstva.

13. Само желимо мир у региону, и стабилност.

14. Ujedinjeni možemo sve!

15. http://i.imgur.com/ugfNLDz.png

jebem ti i majku i tetku ako imas, nema tu nista lose veruj mi.super bi im bilo

16. al ako ne voli nemojte stavljati slike jbg, mada i ti si labo ostro reagovao, mogao si da zamolis, sve u svemu znam da ovo mozete resiti na lep nacin

17. Labo bez obzira na ove uvrede ja sam spreman da ti pružim ruku prijateljstva.

necu koaliciju sa tobom

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.