Izbori 2016.

1. Baš me zanima da li su lepili HVALA ĐINĐIĆU kad je prodavao železaru Amerima?

2. Njemu su psovali majku, jer je od 11 000 dzabalebarosa pola dobilo otkaz (odnosno otpremnine, ali nema veze, psuj majku).

3. Au, obesiše mi Vučića ispod prozora noćas, eno ga visi muženik među banderama!

4. Da li samo mene geslo SNS-a UJEDINJENI MOŽEMO SVE asocira na ovu sliku?
    http://www.balkaninside.com/wp-content/uploads/2013/08/Greater-Albania-map.jpg

5. HAHAHA, PA JEBENO ĆE DA UZME 60% I DA NAPRAVI KOALICIJU JER JE TAKO U MOGUĆNOSTI!!!!

NAJPOPULARNIJA VEST MONDUA
    http://mondo.rs/a894830/Info/Ekonomija/Vucic-Zelezara-Smederevo-Popicu-pice.html

6. Prođem danas kroz jednu dođošku četvrt i vidim plakate "Krajišnici za Vučića".
    Svi dođoši u toj četvrti su Bosanci i Hercegovci. Ne znam zašto Bosanci vole da kradu naziv Krajišnika od ljudi iz prave Krajine. Valjda su se ogadili sami sebi, pa neće sebi da priznaju da su Bosanci.
    Druga stvar, Krajišnik po difoltu ne može biti za Vučića. Krajišnik je il' za Šešelja il' za HDZ.

7. http://s1.postimg.org/62r4n1oan/13015677_10204474770188782_8197709751966472368_n.jpg

gle, ovi napravili milosevicevog klona da opet zavlada. cenim da su imali 3-4 rezervnih, pa sad stasaju za politiku.

8. sa radulović stranice

Andjelka Radinovic Vozim se jednog dana taksijem Bulevarom i gledam neku ogradu od gradilista, sva izlepljena Vucicevim slikama i mislim nesto: Ljudi moji, da su moje najlepse slike u ovom broju izlepljene lepo bih se smuila sama sebi....i kazem taksisti: Skrenite ovde u Aleksandra Vucica...grin emoticon Covek se zacenio od smeha i skrenuo u Gospodara Vucica, naravno i kaze: Gospodjo, to im i jeste cilj, da nas totalno izlude, da ne znamo sta mislimo i sta govorimo. Tada sam shvatila da je stvarno dosta A. Vucica, toliko ga ima da je to potpuno van svake pameti.
    Like · Reply · 7 · 1 hr

hehe dobro skečovanje, srbin i u teškim trenucima se okreće skeču, poštena radna raja taksisti on čovjek zarađuje sam svoj hleb

9. celte Milošević the third je u prvim redovima socijalista. Još smešnije je to što ima 17 godina jebeno. Ali Dačić ponosno kaže da je njegov deda stranku formirao, i da mali švercer ima mesto u glavnom odboru stranke čim navrši 18.

10. Dobro, šta, možda odlično poznaje marksizam

11. mali saner vraca krajinu!

12. Vozim se jednog dana taksijem Bulevarom i gledam neku ogradu od gradilista, sva izlepljena Vucicevim slikama i mislim nesto: Ljudi moji, da su moje najlepse slike u ovom broju izlepljene lepo bih se smuila sama sebi....i kazem taksisti: Skrenite ovde u Aleksandra Vucica...grin emoticon Covek se zacenio od smeha i skrenuo u Gospodara Vucica, naravno i kaze: Gospodjo, to im i jeste cilj, da nas totalno izlude, da ne znamo sta mislimo i sta govorimo. Tada sam shvatila da je stvarno dosta A. Vucica, toliko ga ima da je to potpuno van svake pameti.

хахаха, ето, чак је и једном јадном таксисти јасно какво је срање у држави.

13. sns kupuje glasove za 10e
    pojeftinili glasovi nesto

14. ovde se vuce prica da ti daju soma za jmbg.kao neki siguran glas.ne znam sta ce im to.

15. Ma kaki, 10e daju bar evo nama nudio lik. Treba valjda da mu slikas listic, pa razmisljamo kako da ga opeljesimo.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.