Izbori 2016.

1. pa ako ne nameravaš da glasaš za nekoga, zaokružiš sns, uslikaš, onda zaokružiš još nešto i nacrtaš neke kurčeve.
    Ako se ne varam, nevažeči listić se tretira kao glas za stranku koja nije prešla cenzus, odnosno njegova vrednost se deli strankama iznad cenzusa u proporcijama njihovih osvojenih procenata, što ako je tako znači da bi nevažeći listić bio u priličnoj meri glas za vučića ali bolje to nego pun glas za vučića lolo.

2. onda dobiješ 1200 dinary i odigraš kari plus grin minus ariza plus teri minus derozan plus padneš dva para od 5

3. razmisljam nesto slika prazan listic, pa isfotosopiramo nesto na tu foru

4. prvi uslika deset različitih uglova prazan listić, šalje nekome ko sedi gajbi, taj ih obradi i pošalje svima vama različitu varijantu

ti u međuvremenu zaokružio dveri i boli te kurac

a ako oće da se osiguraju od toga, tražiće svakome da se vidi na slici i listić i onaj ko je popunio, u tom slučaju svako uslika svoju sliku i šalje onom što sedi gajbi i čeka da mu stigne obrađena

5. ustvari, ja sam nešto istripovao da je gore da izađeš i budeš nevažeći listić umesto da ne izađeš, a isto je. Stranke iznad cenzusa podele tvoj nevažeći glas u procentima koje su osvojile ( računajući samo glasače koji su glasali za stranke iznad cenzusa ) tako da je isti kurac. Jedino što kad si izašao a nevažeći, računaš se kao izašao na izbore, što podiže cenzus.
    Ovde je veliki problem što isti ovaj princip po kojem se dele nevažeči glasovi važi i za glasove stranaka ispod cenzusa. Znači fazon u selu od 100 ljudi 50 glasa za sns, 30 za ds, 10 za dveri 10 za radulea, a cenzus bio 20 glasova. Onda umesto da se glasovi radulovaca i dverjana podele jednako naprednjacima i demokratama, oni se podele u rameri 5/8 za naprednjake 3/8 za demokrate, jer se samo tih 80 ljudi sa iznadcenzusnim glasom smatra za glasače. Znači ako nisi glasao za stranku iznad cenzusa kao da nisi ni izašao a najjača stranka iznad cenzusa neopravdano jača u odnosu na druge stranke iznad cenzusa.

6. prvi uslika deset različitih uglova prazan listić, šalje nekome ko sedi gajbi, taj ih obradi i pošalje svima vama različitu varijantu

ti u međuvremenu zaokružio dveri i boli te kurac

O ovome sam i ja razmisljao. Ne vidim drugi nacin.

7. moj način je svakako mnogo jednostavniji ali podrazumeva da te boli kurac da glasaš za nekog :)

8. Da, jbg, ja sam isao na to da uzmes love a da glasas za koga ti je volja. Da ih useres maksimalno.

9. https://m.youtube.com/watch?v=Lin-a2lTelg

Meni je uvek pred izbore ova pesma u glavi...

10. procitao sam svaki 15. red ovo telepromter, ali mi se cini skroz ok prica

11. Za Kapuna i ostale koji hoće da se opare od izbora. Dakle zaokružite naprednjake "piši briši olovkom" koja sadrži mastilo i onda to lepo obrišete, ništa se ne primeti i recimo stavite Radulovića. Novac u rukama, naprednjaci izjebani.
    http://www.papirnisvet.com/photos/products/262/262_tintenroller-frixion-point.jpg

12. Ove kampanje na vrata mi je zvonio samo jedan bot, i to radikalski. Osećam se zapostavljeno.
    Retardiranog sina kevine koleginice koji me zvao da idem na miting SNS-a u Beograd ne računam, pošto mi isto na fejsu šalje invajte da lajkujem stranice gde "seksi matorke" nude seks...

13. Haha Nikolase, imam tu hemijsku, stoji mi bukvalno pored monitora od kompa i ni na kraj pameti mi nije bila...

14. Boh, mogu ti reci da mi je ta hemijska od 180 dinara ustedela 45k na godisnjem nivou. Prilicno sam maher u svojim ocima.

15. Ne mogu poverovati da čovek koji je obrlatio 400 evra ne mož da se seti kako 2 k duze

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.