Izbori 2016.

1. rasni pre mesec dana si bio lud za seseljem i srs, a sada se sve to promenilo, otkud znas da slicno nece biti sa vucicem, mozda jos malo otvoris oci i sagledas jos cinjenica i shvatis da je najbolji izbor zaokruziti (1) #srbijapobedjuje

2. Kad je Vojvoda dosao iz Haga, mislio sam da cu sad biti u Kninu na tenku, a pickousti uhapsen pre jedno pola godine. Ali je Seselj pokazao da je picka totalna, pljuje samo Tomu iz SNSa, a Toma nema nikakvu funkciju. Znači ništa za SNS ne priča, već pljuje Dveri, DSS, Zavetnike itd.
    Kretenčina obična, sluga SNSa.

3. Dalje, nema nikakav ekonomski plan, a spoljna politika mu se svodi na Kolinda jebaću te.
    Još se uvlači balijama, ma debil.

4. Rekla mu ona zavetnica "seselj je los no no"

5. a spoljna politika mu se svodi na Kolinda jebaću te.

nije ni on blesav

6. Jer ko je veći autoritet za procenjivanje srpske nacionalnih izdajnika od neobrazovanog pubertetlije iz Bosne.

hahahahahahahha
    Molim boga da seselj ne proda izbore.
    Glasam za Dveri

7. sta se lozite kad se vrlo dobro zna da ko kod pobedi bice samo marioneta istih ljudi sa zapada,sto je po meni i OK,svidja mi se da upravljaju nama strane sile

8. bolje da nam upravljaju strane sile nego da mi se velja ilic nesto pita ovde

9. Ne Rasni, nisi ti ništa mislio. Ko god je pljuvao Vučića, bio je cenzurisan, samim tim onemogućen da vodi ozbiljniju kampanju. Iza Vučića stoji državni aparat i velike sile, iza Šešelja stoji grupica građana. Ovo nije činjenica btw, ovo je indicija.

Normalno da pljuje Dveri, DSS i Zavetnike, kada sve 4 stranke ciljaju na isto glasačko telo; plus su i Dveri i Zavetnici nastali nekako zgodno baš pred izbore.

Što se tiče ekonomskog i spoljnopolitičkog plana, valjda je obrazovanom čoveku dovoljno da vidi samo ime partije (Srpska RADIKALNA stranka), pa da zna kakav je njen program na ta dva polja.

10. i seselj ce biti marioneta zapada ako pobedi...to sto je rekao haskom sudiji ,,pusi kurac,, ne znaci da ima kontrolu na evropskim i svetskim silama

11. ollanik
    bolje da nam upravljaju strane sile nego da mi se velja ilic nesto pita ovde

+1

12. Olaniče, to verovatno stoji, ali je fora u tome što velike sile na prvom mestu neće dozvoliti da elementi koji bi mogli biti nestabilni pobede na izborima. Nije juče izmišljen strani uticaj na izbore. Uostalom, sećaju se svi ovde verovatno kako se pred cepanje SRS dešavalo da SRS dobije najviše glasova, a mandat dobije DS i onda udruži 40 stranaka da bi formirao vladu.

13. ne razumem kakve veze ima tvoj post sa olanikovim stavom lolo, ajde pojasni malo, možda ne vidim jbg

14. Olanikov post da će Šešelj biti marioneta Zapada brt

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.