Izbori 2016.

1. Majmunčino, Dveri postoje 12 godina kao udruzenje, 2012 su bili na izborima kao pokret, ko se pojavio pred izbore?

2. Ako se seselj udruzi sa vucicem pisacu ti po faci

3. "Na konferenciji za novinare održanoj 10. februara 2011. objavljen je ulazak Dveri u politiku i kandidovanje na sledećim izborima."

4. Jedna proverena informacija: Radule je Krajisnik/Bosanac, cale mu pogino u ratu, nacionalista u dusi, desnicar. Moguca koalicija sa dverima sudeci po tome?

5. ne glasa se za njušku na izborima nego za celu stranku jer kad dobiju izbore onda cela stranka lapa i uništava.

6. Ovo što Neš kaže.

7. Kelte, one slike sto si okacio. Druga fotka, izresetana zgrada. Ja sam ziveo dve zgrade odatle. Naselje Dobrinja 2. Leptijebem...

8. teske fotke bas

pa sunce mu jebem, kako deca zamisljaju da izgleda rat kad krenu da se busaju idemo ovamo onamo na tenku kurac palac?
    rat jedino dobar za politicare i one sto dodju kad prodje sranje da se uslikaju malo i da pokupe televizore. i za psihopate.
    svako normalan ko se zateko u tome... ne verujem da se busa tako u grudi ko rasni da ga ponovo razvlace po ratistu.

Kelte, one slike sto si okacio. Druga fotka, izresetana zgrada. Ja sam ziveo dve zgrade odatle. Naselje Dobrinja 2. Leptijebem...

ovo, kad gledas sa bliskog istoka, nekako ti ipak daleko. treba malo da vide ljudi kako to izgleda kad se desava u naselju koje realno moze da bude i tvoje, dovoljno je blizu da ljudi i okolina isto izgleda.
    cenim da su te tvoji izvukli na vreme?

9. pa sunce mu jebem, kako deca zamisljaju da izgleda rat kad krenu da se busaju idemo ovamo onamo na tenku kurac palac?

ne znam kako deca zamisljaju rat.

10. tj balavanderu bosanski prestani da jedes govna, usrao bi se u gace na tom tenku na 100m od kuce i plakao za mamom. svi ste bre jebeni debili.

Majmun okačio 3 montirane slike. Ono sa sekirom je slika iz Prijedora i ono je Srbin sto sekiru drzi, ali ga nije zaklao jng. Onaj leš što mu fali pola ledja su Markale, sami sebe roknuli, jbg retardi i to je isto montirano. Zadnja slika je Srebrenica i navodni snimak ubijanja momaka, a ima i nastavak snimka ovi ustaju. A ove zgrade su i danas ovakve.

11. E da a prva slika su Arkanovi retardi, ali nisam siguran.

12. sta ima veze sta je odakle prvo bi se usro u gace da upadnes u ovako nesto, a onda kad se naviknes pa naucis da drzis sfinkter pod kontrolom, onda bi se malo preispitao sta si hteo onomad.
    ocu kazem, oladi malo.

13. Inače ovo su sve slike koje balije koriste za propagandu. Još samo fali ona slika male balije igraju fudbal pored izrešetanog stojadina i slike sa Tuzlanske kapije ( u Hagu dokazano da je bilo 6 mina a da nije srpska granata to uradila, znači u Hagu).

14. A ove zgrade su i danas ovakve.

Hahahahhahahahah

15. Jebiga, rat vole samo ljudi koji nisu nikad bili u njemu. Ima dosta opisa kako je omladina na Zapadu odlazila nakićena i uparađena dobrovoljno u WWI, računajući da se to malo pripuca, malo se ovi drugi predaju, dobiješ orden i posle kao veteran jebeš ribu dok ti druga puši svaki dan. Dve nedelje kasnije su dobrim delom poludeli od trauma.

16. ocu kazem, oladi malo.

Pitanje je godine kad ce balije napasti. Tako da nema hladjenja dok me potpuno ne ohlade ili kad se RS odvoji od ovog monstruma od države.

17. odakle znam koje su slike, verovatno jesu. isto to, verovatno i gore su radile balije, samo nema ovako random po internetu. kako god, mislim da nisi od ove sorte da budes jedan od ovih koji drze sekire, a nesto ne verujem ni da bi ti bilo prijatno na panju.
    a ne moze u tom ratu sto hoces da budes strateg, nego nesto od ta dva. osim ako nisi neko mudo, a nisi, i nes da budes. nego govnar.

18. Jebiga, rat vole samo ljudi koji nisu nikad bili u njemu. Ima dosta opisa kako je omladina na Zapadu odlazila nakićena i uparađena dobrovoljno u WWI, računajući da se to malo pripuca, malo se ovi drugi predaju, dobiješ orden i posle kao veteran jebeš ribu dok ti druga puši svaki dan. Dve nedelje kasnije su dobrim delom poludeli od trauma.

taj rad

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.