Izbori 2016.

1. Tako mlad a već désznichar...

2. ЛОЛ ПРЕСТАНИ ДА СЕ ЕДУКУЈЕШ У ИНФОРМЕРУ. ЈА САМ ИСПРАТИО СКОРО СВЕ НАСТУПЕ ЊЕГОВЕ ОТКАД ЈЕ ДОШАО ИЗ ХАГА. АКО НЕКО ПЉУЈЕ ВУЧИЋА ОН ГА ПЉУЈЕ, АЛИ НЕ ШТЕДИ НИ ОПУЗИЦИЈУ. ОБЈАСНИО ЈЕ ШАРОВИЋ СВЕ ОНОМ МОШОМ МАРТИНОВИЋУ НА РТСУ. СРБИЈА ЈЕ ЧЕКАЛА И ДОЧЕКАЛА ШЕШЕЉА. ПОБЕДНИКУ ИДЕ МОЈ ГЛАС ТАМАН ДА САМ ЛИБЕРАЛ ПО ОПРЕДЕЉЕЊУ, ЈЕР СВИ ОСТАЛИ НИ У КАРАМА НИКОГ НИСУ ПОБЕДИЛИ. СЕРЕМ СЕ СВИМА НА КАРАКТЕР, ШЕШЕЉА ДО ГРОБА ГЛАСАМ И СРС

Gledao sam sate njegovih emisija. Šta je tačno rekao za Vučića. Ako je uvreda za nekoga reći da se trudi, da uči čitav život i da bi ušao sa njim u koaliciju ako bi se odrekao EU, onda mu je śuknuo, svaka čast.

A što se tiče nepružanja ruke to je najjači udar radikala po vlasti.

3. КАКО МИ ИМАМО СРЕЋЕ ШТО РАСНИ НЕМА ПРАВО ГЛАСА ОВДЕ.... ХАХАХА

E imaću na narednim izborima. Da su ovi 24. maja glasao bih i na ovim izborima. Imam ja državljanstvo Srbije.

4. Misliš da nam Rasni zna šta je desnica?

5. I daj linkove gde je Šešelj rekao nešto za Vučića. I daj snimak a ne neki lažirani tekst koji su napisali radikali na blogospotu.

6. Rasni, pa ti si jebote blizanac u horoskopu.

7. НАРАВНО ДА НЕ ЗНА. ЈЕР ДА ЗНА ШТА ЈЕ ДЕСНИЦА НЕ БИ ДРКО НА НЕКУ МИЛИЦУ РЕТАРДИРАНУ "ДЕСНИЧАРКУ". ПА ДА ЛИ ТО ЖЕНСКО ГОВЕДО ЗНА ШТА ЈЕ ОСНОВА СРПСКОГ НАЦИОНАЛИЗМА? УПАД НА СКУП У СРЕБРЕНИЦИ? НЕ ХАХАХА. ОНА ДА РАЂА, ОН ДА БРАНИ И ТАЧКА. ВИДИМ КУРВЕТИНА ЈЕ РОДИЛА, А ПРЕШЛА ЈЕ ДВАДЕСЕТУ... КОЛКО ИХ ЈЕ РОДИЛА? НУЛА? Е НЕЋЕ ТАКО ДА МОЖЕ. ЖЕНУ ДЕСНИЧАРКУ, ТО ТРЕБА ШУТНУТИ НОГОМ У СТОМАК И ОСТАВИТИ ДА ЛЕЖИ. ШТА СЕ ТИ КОЈИ ЈУРАЦ МЕШАШ У ПОЛИТИКУ АКО СИ ЖЕНА А НАЦИОНАЛИСТА. ЖЕНА+НАЦИОНАЛИЗАМ = СЕДИШ КУЋИ, КУВАШ РУЧА, РАЂАШ ДЕЦУ, ПЕРЕШ НОГЕ МУЖУ, НЕ ЈЕБЕШ СЕ СА КОМШИЈОМ, СЛУШАШ СВЕКРВУ И НЕ БАВИШ СЕ ПОЛИТИКОМ. МОЈА СУТРА ЖЕНА ДА ЈЕ КО ТА МИЛИЦА КУРВИЦА... ПА ТАЧНО БИ СПАВАЛА У ГАРАЖИ ДОК ЈЕ АУТО НА ЛЕРУ... НЕК СЕ УГУШИ КУРВА ИЗОПАЧЕНА

8. највише ме боли што једна босанчина глупа расни може да поништи мој глас на изборима

9. Ahahahahhahaha
    Bolna istina. Jedan za Vučića, jedan za Dveri i eto.

10. не знам шта је горе од те две опције

11. Debeli majmune za koga ti glasaš ako ne za Dveri?

Kapiram Čedu ili SPO.

12. Neko je zaboravio da je vođa SPO iz BiH

13. Pa znaš kako me boli kurac odakle je?
    Izdajnik je izdajnik bio iz Banjaluke ili iz nekog blatnjavog vojvodjanskog sela kao ti.

14. немам за кога да гласам а и нисам у родном крају, мислио сам да продам глас за два сома (ваљда толико нуде) па да поништим листић али и тако испада да им дајем глас тако да нећу да учествујем у поновном уништавању земље

15. Normalno da ti je svejedno kad su svi izdajnici Srpstva u zadnjih x godina iz BiH, da su iz blatnjavog vojvođanskog sela ne bi ti bilo

16. гласаћу кад се неким изборима у будућности оформи велика коалиција против снс па кад они победе ајмо јово наново

17. Inače samo da se zna, moje selo ima tri puta više stanovnika od čuke koju nazivaš gradom

18. Маркo
    немам за кога да гласам а и нисам у родном крају, мислио сам да продам глас за два сома (ваљда толико нуде) па да поништим листић али и тако испада да им дајем глас тако да нећу да учествујем у поновном уништавању земље

Ima više načina da ih zajebeš.
    1. Zaokružiš pa išvrljaš sve ostale osim onoga kojeg oćeš, jer je to važeći listić jer se zna tačna volja birača
    2. Piši-brši olovka
    3. Plavi konac i nekoliko krugova
    4. Zaokruživanje preko folije

19. 4 МИ СЕ НАЈВИШЕ СВИЂА ЈЕР СЕ ДОП ПУШИ ПРЕКО ФОЛИЈЕ ИСТО

20. care kako bi danas izgledala srbija da nije bilo bosancerosa

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.