Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
da l se cimate kako da ipak ne date glas, a uzmete pare, pa boleo bi me kurac, za pajtica bih glasao za soma fazon jebe mi se, nego vam ni ne nude sig
i znaju oni sve te fore nemoj bez kinte da ostanete
care kako bi danas izgledala srbija da nije bilo bosancerosa
ostalo mi pitanje na prosloj strani, jedva cekam odgovor
Ne daješ im glas tako, to je isto kao da nisi izašao na glasanje. Kobjašnjavao sam to nekoliko stranica ranije.
evo, neka me neko ispravi
ustvari, ja sam nešto istripovao da je gore da izađeš i budeš nevažeći listić umesto da ne izađeš, a isto je. Stranke iznad cenzusa podele tvoj nevažeći glas u procentima koje su osvojile ( računajući samo glasače koji su glasali za stranke iznad cenzusa ) tako da je isti kurac. Jedino što kad si izašao a nevažeći, računaš se kao izašao na izbore, što podiže cenzus.
Ovde je veliki problem što isti ovaj princip po kojem se dele nevažeči glasovi važi i za glasove stranaka ispod cenzusa. Znači fazon u selu od 100 ljudi 50 glasa za sns, 30 za ds, 10 za dveri 10 za radulea, a cenzus bio 20 glasova. Onda umesto da se glasovi radulovaca i dverjana podele jednako naprednjacima i demokratama, oni se podele u rameri 5/8 za naprednjake 3/8 za demokrate, jer se samo tih 80 ljudi sa iznadcenzusnim glasom smatra za glasače. Znači ako nisi glasao za stranku iznad cenzusa kao da nisi ni izašao a najjača stranka iznad cenzusa neopravdano jača u odnosu na druge stranke iznad cenzusa.
uzmeš 2000 odeš staviš na amijen - kreteil 1 2,15 kretej povede u 23 minutu amijen izjednači u 78 ti se nadaš do kraja al ništa
Uh brate, teško pitanje, al' ne bi izginuo frtalj Srpstva zbog ćoravog gimnazijalca izbosne, ne bi sama Bosna izgubila primorje zbog Đure Pucara Starog i tri gajbe piva, ne bi vojvođanska sela izgledala kao divlja predgrađa Kalkute, ne bi postojao dobar deo današnjih i skoro palih kriminalaca u Srbiji, ne bi morali da finansijski pomažemo RS, ne bi bilo šljama poput Đinđića, Vučića, Draškovića i Zmaja od Šipova... Ne bismo bili Švajcarska, ali bilo bi neuporedivo bolje. Dobro, dali su Bosanci tu i tamo koga dobrog, evo na primer Kočić, heheh jazavac u sudu, pa to jebe Njemca, pa to skeč, pa to pošalica, pa to ludost.
A i ne bi knjaz Mihailo morao da potroši i žrtvuje život, već da se posveti poboljšanju života onima koji su se sami oslobodili.
hahah zadovoljan sam odgovorom
I ne bih morao da gledam sarajevsku pitu u pekarama u okolini, kaže nemamo bureka trenutno, oš sarajevsku pitu. SARAJEVSKU pitu u MOJOJ Vojvodini, pa seme li vam jebem dođoško, malo mi što moram da gledam bosance u tesnim roze polo košuljama i brzim naočarima na onim kragujskim nosevima po ulicama.
Još kad krenu da pevaju četničke pesme, a svima im ćaće radile u policiji/JNA/UDBI, dobili stanove i kuće jer su otkucavali susede i klali četnike, želudac mi se prevrne.
JEBEM MATER SELJAČKU SVAKOM KO SUTRA DA SVOJ NUBOVSKI GLAS VUČIĆU.
GLAS PIČKOUSTOM ISTO ŠTO I GLAS TADIĆU, ČANKU I ĐINĐIĆU.
CRKNITE SKOTINE.
NA ŽALOST OSTAJE NAM ISPREPADANI ŠEŠELJ, JEDINI KOJI JOŠ PRIČA ISTINU, A ISTINA JE POSTALA APSURD.
TU ŽIVIMO
Mrš boleštino. Ako ni zbog čega drugog, sarajevski burek je manje mastan pizda ti materina slaninarska.
Pozzz iz NS
De ti znaš šta je burek i šta je masno, vi dođoši u NS ste do Slobe držali koze u kupatilima da imate loja, trideset godina vas Tito nagovarao da kupite svinjsku mast
Iskompleksirani pacijent kojem je jedina osnova lične vrednosti lokalna pripadnost.
Prvi Bosanac koji je bio upravnik Aerodroma Beograd terao zaposlene da gaje koze radi ekstra profita, ostala 3 zaposlena ne-Bosanca
Nemoj tako žustro o sebi brt
Novi Sad je postao pravi srpski grad tek kada su ostali Srbi iz različitih krajeva u njega došli i unapredili mu kulturu, iako su i doneli gomilu sranja.
Novi Sad je zahvaljujući dođošima narastao 2,5 puta. Stari novosađani, kojima to smeta, i dalje žive po kojekakvim šupetinama po periferijama. Shvatili su da su kurčina jer su dođoši sa brda pokazali da su evolutivno napredniji.
Č A O
A
O
Novi Sad je osnovan kao Srpska Varoš i sve najveće ličnosti Novog Sada su nađoši. Novi Sad je u vreme nađoša bio Srpska Atina, sada je Bosanski Detroit.
ДЕС ЦАРО ЛЕГЕНДО ЈЕЛ ГЛАСАМО ЗА ВУЧИЋА„! ЈЕР ЈЕДАН ЈЕ АЛЕКСАНДАР!
DE SI SI FEJSEEEEEE PANDANIZACIJA LOOOOOL
Za pičkoustog, jer mora da se puši.......