Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Bosanci povodom izbora u Srbiji kažu ženu iz Hrvatske da odjebe? Ovo skrivena kamera? XD
Hahaha ništa bolje nego gledati kako Bosanci tripuju Srpstvo
Haahhaah ja imam pravo glasa kod vas, samo zbog spore administracije ne mogu da glasam na ovim izborima.
Ja vam krojim sudbinu haahahahah
Pa eto. Kod NAS
Komad može da se venča samnom i ona dobija pravo da glasa. Lupas. To što imaš pravo glasa ne znači da si Srbin
био сам гласао не знам да ли да вам кажем за кога
Расни постаје нови Додик.
A reci, šta
Da nije nas Krajišnika sad bi ti glasao za Kolindu. Elem, glasao sam za Vučića. Imate li i vi muda da uradite isto?
Koliko je ljudi do sad izaslo? Nemam tv
Svi krajisnici glupi glasaju za vucica
Malo..Kao na proslim izborima ako ne i manje.
Da nija Arkana sad bi klanjao
Pa i Riza Haljimi ima glasačko pravo, a on je Srbin koliko i vi Bosanci. Koji ste vi kurac od Krajišnika, Krajišnici su iz današnje Hrvatske, vi ste uzurpatori
Pa jesam lepo napisao pre par strana da duševni bolesnici i osobe ometene u razvoju nemaju pravo glasa?
Imam muda al nisam malouman jbg
Pa kako ćeš onda glasati na narednim izborima brt?
Ubiti sve bosance sto tripuju da su krajisnici
Takodje i one sto kazu da nisu bosanci nego srbi iz repubkike srpske
Ti što kažu da nisu Bosanci nego Srbi iz RS su pre sedamdesetak godina vikali da nisu Bosanci nego Hrvati iz NDH