Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Evo ga ovaj maestro mekušac kome sam obećao flašu u glavu ako ga ikada budem video, jer jemgovno koje ismeva bolesne ljude.
Ovo ozbiljno govorim. Zaslužio je zavoj oko glave.
Što ismevaš Rasnog, Maestro brt
Da nija Arkana sad bi klanjao
Šteta što nije živ pa da ga priupitaš kako mu je bilo na kafi sa Milanom Ninkovićem :)
Ahhahahaha Arkan pilićar, iskrivio ledja noseći šporete i zamrzivače.
Аркан није мртав! Он је на Кипру! Душан малопре рече да је виђен како шета са Цецом!
ЕДИТ: Немојте прозивате прекодринске Србе да вам не дође Главни.
E ajde sve trolovanje jebanje majke i to na sajtu, jebo to, to je nebitno. Ali ona tema molim za pomoć koju je otvorio maestro retard stvarno iziskuje kaznu u RL. Ozbiljan sam sad.
http://rs.n1info.com/a154547/Vesti/Izbori-2016.html
Arkan je znao kako treba sa Bosancima
Hahaha, već vidim sliku kako ga nas 15 000 urniše, sa sve rasnijem koji ima flajku u jednoj ličnu u drugoj ruic.
Da znao je Arkan, fino je okretao jedan pa drugi obraz Mladiću dok ga je ovaj šamarao ahahahah
Kad bolje razmisliš, ne trebaju vama ustaše i balije, vi se sami međusobno poklaste. Najgori ste Srbi ubjedljivo. Gori i od onih iz Crne Gore.
Nisu oni Srbi, oni su srbijanci.
Skočimiše, da vas najgori Srbi nisu oslobodili, još bi vam matere mrsile turska muda
Немојте тако. Јесмо ли се одавно договорили да су од свих Срба најгори ови покатоличени, да не кажем, Хрвати?
Pa vi sebe još niste oslobodili, pizda vam materina, koga ste vi oslobađali? :D
Oćete da čujete vic.
Bila 2 Srbina i jedno govno. A to govno je Čanak ahahahhahaahahahahahahahhaahha
Де сте Срби и остале под групе
Mi živimo u Srbiji, vi invalidi još plačete što niste u Srbiji, isto ko i matere vam pre 200 godina
Ма то се Сорош само жешће поср'о!