Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
dzakovi pokraj puta!kradja!
Ahahahahah brate ovo je nameštenije od finala kupa Vojvodina-Partizan.
Alo urbani likovi dje vam Radule
VOJVODINA NAPOKON U PRAVIM RUKAMA
Zajebavas?Jesi video nekad kako izgledaju clanovi snsa na lokalu,u zdravstvu itd..Da su hteli da skupe bahatije i losije ljude,ne verujem da bi uspeli.Zato ih ne podnosim,ne zato sto smartam da su Pajtic ili Radulovic nesto bolji.
Gde je radulova matematika gde on ima 20%
Hteo sam da glasam za Radulea, ali mora još da ojača, a i izblamirao se nije znao šta je AdSense
Hahahaahaha brate ovo je komedija, imace 70 posto kad se saberu nevazeci i ispod cenzusa.
super je sto ce u vojvodini biti sns.taman ce malo da ubrza proces otcepljenja.
vojvodina nasa dika bice republika!
TO SANITARNI
srem,banat i backa tri srca junacka!
vojvodjanska zita ftw
Vucic u koaliciji sa Toletom lololo
Blek brt pisao sam, bilo koja stranka da dodje pod reflektor izbacice svoje babice i sranja, tako je to, naravno da je kadar sns kurac, ali necu da slusam da su drugi bolji. Najbolji izbor-ne glasati i okrenuti glavu, ne moze drzava tebi da utice ni na sta ako ti ne dozvolis
vraca se narkoman ceda u skupstinu.konacno nize cene dopa!
Radule trijumfuje u Viskonsinu i Ajovi, Dveri osvajaju Aljasku i Vermont
E boli me kurac vise da se raspravljam
NAULJITE CMOOREVE ZA JOS 4 GODINE HAHAH
https://www.youtube.com/watch?v=M5yosc-9MPo
Jbt dveri ispod cenzusa pa jel vas stid lopovi?
lajte kere jakobsvelda!
HAHAHAHHAHAHAHH IŠTVAN POBEDIO U VOJVODINI