Izbori 2016.

1. sad me udario adrenalin i euforija coa PO BE DA !!!!

2. И цесид каже сад да ће дјб у парламент, солидан успех за једну интернет кампању.

3. Ma ja ću da se učlanim u SNS. Čim se skroz preselim u SRB, odma pristupnica, a boli me kurac.

4. ajde neki moderator da banuje sve koji dolaze na temu pobednika, isto kao kad je derbi u pitanju, napravite svoju temu gubitnici 2016 pa se tamo tesite, a pustite pobednike da slave ok ?

Respect brt

Trebalo bi formirati moderatorsku SNS vladu, ostali na smetliste istorije

5. slave i radikali sa bracom idemooooooooooooooooooooo

6. Trebalo bi formirati moderatorsku SNS vladu, ostali na smetliste istorije

Pa nema nam brusa da proslavi lolo

7. velja ilić ne treba biti ministar bez portfelja nego ministar bez fotelje, jer on ne koristi fotelju nikad, puno radi pa nema vremena da sedi:PPPpPp

8. Ahahahaha radikali slave jer su im gazde uzele 50%.

9. RADULE DOMINIRA NA B92

10. Sta 50%, toliko sam SNS ima, sad kad se fuzionisu to je vec 65%..

11. velja je moralni pobednik

12. jedino mi je zao sto su zuta govna pretekla opet, ali necemo dozvoliti da nam to pokvari ovo divno raspolozenje, pa jel tako ? nego kako :)))

13. Ej Radikali i SNS će imati 2/3 i promeniće ustav da Kosovo nije Srbija.

14. PUŠI ARLINE
    OOOOOOOOOOO

15. ARMIN UVEK UZ POBEDNIKE

#Manchester #SNS

Radule kazu da su negde izmedju 7-11% lolo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.