Izbori 2016.

1. VOJVODINA REPUBLIKA BIĆE ARMINEEE

2. ArminVanBuuren
    vojvodina u pravim rukama, sada ce i sanitarni cvor da oseti kako je ziveti kao covek, oslobadjam te iz celjusti zutih prijatelju dragi

super.taman cemo se pre otcepiti.

3. каква је ово жаба поред војводе

4. VID OVAJ PEDER ŠTA PITA VOJVODU

5. taman cemo se pre otcepiti

+1

6. Taj peder je iz Pinka 100%

7. kad je u ovako teskoj situaciji dovedena jedna ikea (jedva cekam da se pocastim proizvodima ovog najveceg svetskog proizvodjaca namestaja), mogu misliti kad isplivamo, kad se otvori trziste ka evopi, kad budem mogao na vikend da skoknem na kafu do berlina, beca, madrida ili venecije, da jednog dana ponosno kazem deci, da bio sam tu kada je bilo najteze, ali sam to ucinio zbog vas :)

8. U prokupačkom selu Bublica, na osnovu podataka Izborne komisije, od 86 birača sa pravom glasa, svi do jednog glasali su za Srpsku naprednu stranku, pišu Južne vesti.

lolčina

9. kad je u ovako teskoj situaciji dovedena jedna ikea (jedva cekam da se pocastim proizvodima ovog najveceg svetskog proizvodjaca namestaja), mogu misliti kad isplivamo, kad se otvori trziste ka evopi, kad budem mogao na vikend da skoknem na kafu do berlina, beca, madrida ili venecije, da jednog dana ponosno kazem deci, da bio sam tu kada je bilo najteze, ali sam to ucinio zbog vas :)

https://i.imgur.com/4nhUs.png

10. Nek neko zapamti ovu Bublicu da je bombardujemo kad Vojvoda dođe na vlast

11. U prokupačkom selu Bublica, na osnovu podataka Izborne komisije, od 86 birača sa pravom glasa, svi do jednog glasali su za Srpsku naprednu stranku, pišu Južne vesti.

Hahahahahahhahaa

12. Jel ovo Dačić opet uroljan

13. kucnuo jeee cas za neka novaaa jutraa

14. Jeste ovo je tačno ona "ugledam se na Evu Peron" faca

15. Objašnjava kako je na dobitku tako što ima manji broj glasača