Izbori 2016.

1. A DSS (kome nije poznato) kod mene zovu paprikaš stranka jer svaku kintu koja se podeli za izbore lokalni odbori smažu kroz kotliće.

To sam slično doživeo u Mađarskoj gde država podeli mesečnu apanažu svim strankama, socijalisti podele svojim MO, a oni od toga naprave pijanku i kotlanku paprikaša, izduvaju taj dan i posle do kraja meseca nemaju pojma ni u kojoj su stranci.

2. to bre.srbija.preko kasike do srca glasaca.

3. A DSS (kome nije poznato) kod mene zovu paprikaš stranka jer svaku kintu koja se podeli za izbore lokalni odbori smažu kroz kotliće.

ценим да кад пукне овај балон, да ће на сцени остати само они покрети које људи не доживљавају као странку.

4. Izgleda ce uci svi ko sto sam i mislio. Mislim sinoc nakon rezultata sam tako mislio, a pre izbora sam konto da ce Radule i DS ostati ispod cenzusa. DS izgleda nije samo mene iznenadio. Rekao bih po intervjuu Pajtica da ni on nije verovo da prelazi. Izgledo je ko da mu je laknulo. malo kao prico o neregularnostima, al bez vike, nervoze, dosta smireno, sto mi neobicno za njega.

5. licno sam mislio da tadic nece preci.

6. да ће на сцени остати само они покрети које људи не доживљавају као странку

Najverovatnije.

7. Bruse šta te je tačno vratilo na sajt? Rešio si da čuješ i drugo mišljenje o nekoj situaciji iako ti se ne sviđa a da ne okreneš glavu samo i odeš linijom manjeg otpora?
    Čestitke na pobedi, ovo je tema za izbore ipak jbg.

8. Izgleda ce uci svi ko sto sam i mislio. Mislim sinoc nakon rezultata sam tako mislio, a pre izbora sam konto da ce Radule i DS ostati ispod cenzusa. DS izgleda nije samo mene iznenadio. Rekao bih po intervjuu Pajtica da ni on nije verovo da prelazi. Izgledo je ko da mu je laknulo. malo kao prico o neregularnostima, al bez vike, nervoze, dosta smireno, sto mi neobicno za njega.

како да не прође дс? скупили су за дан 10000 потписа. колико је то тешко, види се по томе да је ђб предао у пет до дванаест.

9. ne mogu da okačim na sajt nešto, ali ima slika kako radule i ekipa slave cenzus, podigli svi dva prsta, viktori, jea

10. Dss da je izasao samostalno imao bi 0,5%, sto govori koliko su nebitni u koaliciji. Naravno, bez njih nema cenzusa ali su inferiorni u odnosu na dveri

11. Misio cbc ce im vise glasova oteti, jbg

12. Radule picka evroatlaska klasicna. Ali jedina realna opcija. Pajtic je ok za jednu evroatlansku picku. Necu prezaliti sto cbc nisu bili ispod i zavrsili svoje lopovske karijere

13. ruse šta te je tačno vratilo na sajt? Rešio si da čuješ i drugo mišljenje o nekoj situaciji iako ti se ne sviđa a da ne okreneš glavu samo i odeš linijom manjeg otpora?
    Čestitke na pobedi, ovo je tema za izbore ipak jbg.

Tvoje mišljenje sam saslušao i ocenio da je irelevantno za mene, na momente čak i toliko uvredljivo da ni sam nisi svestan koliko si me uvredio.

Nisam se vratio na sajt, dođem povremeno na mesta gde mi se učini normalnom konverzacija, kad počnu da me napadaju za gluposti onda odem. Kao sad.

14. гвоздене, јеси видео прву конференцију? саша попио неку.

http://i.imgur.com/m37paSQ.png
    али добар је био

15. sad narednih 10 dana po internetima kukumavčenje kmeee đe je omladina da glasa eto pa se žalite eto što niste glasali za radulovića još više posle se žalite ovo je srbija dame i gospodo

16. A DSS (kome nije poznato) kod mene zovu paprikaš stranka jer svaku kintu koja se podeli za izbore lokalni odbori smažu kroz kotliće

Ja imam potpuno drugačije iskustvo sa simpatizerima te stranke. U svakom slučaju, bolje i to nego da tom kintom kupuju glasove onih nesrećnika koje su pre toga opljačkali.

17. ej jebote kuknjava oko procenta sns, meni je stvarno mnogo više frapirajući procenat radulovića dođe jebeni lik iz amerike gde je šatro vodio firme jedan dan se vrati u srbiju da bude stečajni upravnik, kažnjavan disciplinski, postane vučićev ministar, ode, napiše program u fazonu ja neću da kradem i biću transparentan i smanjiću poreze i baca malo mimova i šala i 6 posto zabode

18. Ima li ova omladina muda za protest ako nista drugo?

Има. Као и обично наставиће борбу... преко тастатуре.

Jel ne moze da se iskupi 300.000 zdravih pravih muskaraca da iznese vucica iz vlade i izvrsi puc?

Може да се скупи 500 000 физички здравих. Проблем је што је бар 499 000 у фазону: Систем те лаже, лајкујмо објаве против система, нека борба буде непрестана. Дакле, физички здрави, али ментално неспособни.

Sve u svemu, kao i svake godine, organizovane botine glasale, a pametna urbana poluretardirana mladjarija koja samo sere po internetovima i jede ta ista govna sedela kuci i po kaficima i kenjala kako je drzava kurac i kako su svi glupi. I nisu glasali naravno.

Uzivajte!

Браво, Сале!

19. gvozden glasao za radula, kvota 1.3

20. DŽIVDŽAN: To ti je demokratija, moj Gvozdene.