Izbori 2016.

1. Političari su govna, baš kao moderatori. Evo svako ko je normalniji kao autor kao moderator postane govno sujetno. Čim dobije moć prokurči se. Uzmimo Džonija i Brusa oni su većinom dobre opcije kao Dveri i Radulović. A ostali su tu samo zbog mogućnosti banovanja ostalih, nameštanja takmičenja, odabiranje definicija.....

2. ја баш нисам ни из једног од тих разлога.

фендере, одговори на питање!

3. Truc jesi ti bese ipak vratio licnu u novcanik i otisao? Rispekt brt

4. хахаха, јебсе, зајебавај, и треба. јесам, вратио сам. зато ме вређа овај фендер да сам ретардиран за кога знамо да је позивао на убијање гробара због титуле због чега је доста људи напустило сајт!

5. Truc ti si kao zelena stranka.

6. Jel si izvinio fender zbog ubijanja grobara?Ja se ne sećam!

7. фала ти, брт, ти си као руско-српска странка!

8. Труће, мислим да се из мојих постова видело за кога сам гласао.
    А то што си предао празан листић, опет значи глас за некога. Шта ако неко смуља празан листић и на брзину заокружи по потреби некога и убаци међу ове важеће?

Glasao je za Čedu.

Није. Написао је јуче или прекјуче да није гласао, али да није предао празан листић.

9. Није. Написао је јуче или прекјуче да није гласао, али да није предао празан листић.

Bolje da je odmah 1 zaokružio jbg.

10. Труће, мислим да се из мојих постова видело за кога сам гласао.

нисам баш испратио. нека десница, претпостављам. двери?

А то што си предао празан листић, опет значи глас за некога. Шта ако неко смуља празан листић и на брзину заокружи по потреби некога и убаци међу ове важеће?

нисам ни ушао у просторију у којој се гласа. тако да нисам ништа ни узимао ни предавао. ако је неко смуљао, то значи да се цела комисија договорила да украде мој глас. нека им је на част. али нисам ретардиран, тврдим!

11. Празан листић користи не Вучићу, него свима који су близу цензуса (ДС, СДС, Двери-ДСС, Радуловић). Видиш да све зависи од тога шта "препоручи" (читај: нареди) онај Скот. Вучић увек може као Милошевић да измисли нове гласове са Космета.

12. kakva ste vi horda debila, radjard napisao jedan ljep post o humanizmu a vi se prvo upeli da mu kobjasnite zašto državne firme loše radije od privatnih kao da je on retardiran pa ne zna sve to, a onda se sve razvilo u ekspertsku diskusiju o čeliku i haj ekonomiji

13. Aco samo ti radi i ne osvrći se na džabalebarose i lažove. Đoković je trenirao, trenirao, trenirao, trenirao pa je PRVI na svetu. Srbija treba da radi, radi, radi,radi,radi da bi bila USPEŠNA ZEMLJA SREĆNIH LJUDI.

14. Празан листић користи не Вучићу, него свима који су близу цензуса (ДС, СДС, Двери-ДСС, Радуловић)

ko tebi predavao matematiku da idem malo da ga bijem?

15. Car napisao sistem te laže na listiću.

16. car napisao na listiću, egejska makedonija je srpska

17. amadeo modiljani venecijanski putnik trgovac je još 1378 zapisao prolažah solunskim srezom dokle pogled seže srpska sela i srpski jezik ljudi zbore

18. нисам баш испратио. нека десница, претпостављам. двери?

Лоше претпостављаш.

нека им је на част. али нисам ретардиран, тврдим!

Ај онда лепо прочитај мој пост са претходне стране. Лепо сам написао да су ретардирани су они који нису гласали, а преко тастатуре критикују народ на сав глас. Ако нису гласали, онда нека ћуте. Најгласнији су ови што бојкотују гласање, па патетично прете коферима, пасошима, причају да је Србија умрла. Није њима толико лоше чим нису изашли да гласају.

То што си ти поштен, значи да си испао глупљи од муљатора. Пси политике гризу за сваки глас, за најмању ситницу која им доноси корист. И онда су бескичмењаци и сендвичари на добитку, а ти модериши на Вукајлији.

ko tebi predavao matematiku da idem malo da ga bijem?

Боље ти као велики дрмр објасни зашто је немогуће се празни листићи не искористе да се по потреби некоме допишу потребни гласови за цензус на "препоруку" неког страног амбасадора? РИК објави корекцију излазности (нпр. није 58, него 58,5% или 59%, небитно), а у Скупштину уђу сви који висе око цензуса и мирна Бачка.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.