Izbori 2016.

1. on je oduvek bio kompletna budala.

2. Šešelju bi išlo u korist da otpadnu Dveri i DSS. Ne zbog po kojeg mandatića što bi dobio, nego zbog toga što bi dobar deo od tih njihovih 5 posto na sledećim izborima glas'o za njega, ako te stranke propadnu. Plus kako bi se koji patriota-SNS-glasač razočarao u SNS, postao bi njegov simpatizer zbog nedostatka patriotske alternative, a koju sada predstavljaju DSS i Dveri.

3. znate koja je fora sa šešeljom

4. Pričamo više o Šešelju nego Pink o Vučiću

5. Рабин Шлома
    Kakva pizdurina Seselj. Dabogda ga pojeo rak, govno sebicno.

+1389

6. Ajde radjare cekam te vec pola sata.

7. lolek, aj pošto moraš sutra ujutru u školu, da ti kažem odma jer mi te je žao: nisam planirao ništa da napišem za šešelja xD

8. Ne znam kako ih nije stid da uzurpiraju ime originalnog Srpskog kulturnog kluba

9. Debeli je pokazao kolika je sisa.

10. pokazao je da je gospodin, da nece da se bakce sa bagrom nego zeli da bude deo preporoda srbije

11. Realno, stranke kojima treba koalicija da bi došle do cenzusa ni ne zaslužuju da uđu u parlament. Progresivni cenzus ftw

12. najsmesnije su glave vucic pokro izbore e! ko da nije imao jebenih 50% pokro milion i po glasova aaaa

13. Najsrećniji danas
    Ja i moja prija
    Ona ćerku udaje
    A ženim sina

14. zdrawo armin, vidim da ste nakon devalvacije nekolicine najznačajnijih tema foruma wukajlija(dakle filmovi, kladionica) uspeli da pustite svoje korene na nekoj drugoj temi

srce mi je puno kad vas gledam ovako sve zadovoljne čujem forum nikad bolji baš po tvom ukusu a u meni duša plače kad se setim da mi sin leži u krevetu, ima kancer, zbog toga sam i proredio dolaske. a kad se setim sebe kad sam se nekad nervirao zbog prozivki odavde dodje mi smešno štosam se nervirao zbog tako beznačajnih stvari. zato braćo uživajte u životu i nečekajte da vam se desi ovo što se meni desilo i tek onda shvatite šta su vam prioriteti u životu.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.