Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Псето, дебилчине су сви, али ово сад је смешно. Дебилчине су они који прогутају причу да је све било регуларно и по закону.
DSS je prestao da bude DSS kad je otišao Koštunjara
Да, сад би имали бар десетак гласова више и прешли би цензус.
Pa niko to nije ni poverovao,ali sta ce da urade?Nema sanse neke ozbiljnije proteste da naprave,tako da vucko moze da radi sta god hoce.To se i videlo sa kradjom plata i penzija,briselskim sporazumom itd...
u srbiji to vazda trip.radis sta hoces jedno vreme,pa te odjebu.slabo prolaze oni u koje se srbin kleo.bliza-dalja buducnost.
ХАХАХА ПСЕТО КАКО СИ ОБЈАСНИЈО ОВОЈ БУДАЛИ МЛАДЕНОВАЧКОЈ. САМО ЈАКО. ДАЈ ДА СЕ ДОГОВОРИМО ДА НАМ ИЗИЂЕ НА МЕГДАН.
DSS je prestao da bude DSS kad je otišao Koštunjara
Takoe care kralju. Dss je bio ta ekipa sto se kapira u pokretu dok je Vojkan bio lider. U sta se ovo pretvori kako je on otiso, zao mi gledat.
+1389
О, Боже...
vald za koga si glasao na kraju ?
Glasao sam za raspale jebene demokrate. Ne zbog toga što sam za njih, već zato što je to jedina stranka koja je u istoriji srpskog višestranačkog sistema mogla da bude i bila smenjena sa vlasti putem običnih izbora. I morao sam da glasam protiv Vučića, da.
A da sam znao da će Dverima da zafali taj jedan glas, pa nema problema, glasao bih i za njih, mada ih, naravno, mrzim.
Moji matematičari
Nevažeći listići samo podižu izlaznost. Na taj način nanose štetu malim strankama, jer im je potreban veći broj glasova za cenzus. Na tome se završava uloga belih listića. Pri podeli procenata (mandata), oni se ne računaju, dakle ni na koji način ne pomažu, u ovom slučaju, SNS-u
Nešto razmišljam, koliko je teško bilo tajnoj policiji u devetnaestom i dvadesetom veku, morala je da plete celu mrežu doušnika da bi saznala ko je za koga, i koliko je ko opasan. Danas sve to elektronski, a ljudi laju o svojim opredeljenjima ne misleći da to iko prati. E pa prati, i skupljanje podataka nikada nije bilo lakše.
Ovo pišem čisto kao podsetnik sebi.
Pa i nije bilo baš ekstremno teško, sećaš se šta sam kačio na temi "Istorija", a i svuda si imao stranačke skupove (na seoskom, opštinskom, sreskom, kom god nivou). A i javno glasanje je starije od tajnog.
Ne znam ja ovo oko tih belih, nevazecih listica i pickih materina i u principu me ne zanimaju izbori. U neku ruku mi cak i odgovara da jasu ovi koji jasu(znaju neki odavde sa kim sam blejickao na jahti letos al ne bih delio nasiroko) ali sam opet glasao protiv njih jer sam srecan covek sto ne zavisim od politike, rezima i tih zajebancija sposoban sam da sam svojim radom sebi i porodici obezbedim egzistenciju. Kad budete bili na tom nivou(da ne pominjem ono cast izuzecima smara me to) jebace vam se za izbore. Zato su ovi i dobili, previse nesposobnih se plasi za svoja radna mesta i to jadna radna mesta plus previse onih koji su glasali u nadi da dobiju jadno radno mesto. Ovi koje boli kurac i ne kukaju jer ne zavise od ovih govnara i njihove milostinje glasali su za koga su smatrali da treba ili nisu glasali uopste videli rezultate aha vidi sns 50 posto pa ok to je to daj vidi sta ima na hbo-u.
postovanje ps
https://i.makeagif.com/media/4-15-2016/gUVvxg.gif
Pseto, možeš biti materijalno obezbeđen koliko hoćeš, opet ti sa finansijske strane nikako ne može biti svejedno u kojoj i kakvoj zemlji obavljaš posao koji te obezbeđuje. A ima i ljudi kojima nije svejedno iz drugih razloga, ne finansijskih.
https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%83%D0%BD%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%83_%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%88%D1%82%D0%B5
ako svedemo na jesti i srati.nije ovde toliko ni lose.
neki rade i obrnuto.
Vojvoda će biti opozicija Vučiću, ko što je LDP bio opozicija Vučiću.
VOIVODA se smirio i upao je u igru.