Izbori 2016.

1. Pusi kurac ostalo na prosloj strani :D

2. DEMOKRATSKA STRANKA
    Sponsored ·

Žene sve teže dolaze do posla, a deca odlaze u beli svet. Zamislite još 4 godine sa vladom Aleksandra Vučića. Moramo da promenimo ovu vladu – glas za DS je siguran glas protiv SNS.

Може и у трансфер блама комотно

3. To je to hahah bas se blamiraju sad grcajuci

4. Ne veruješ Truće u ovo? Čoveče pa to je prvi punkt na putu kanala Dunava-Morava-Vardar-Solun, nego su rešili da rade u tišini pa je zato početna tačka u okolini Obrenovca da se Vlasi ne dosete lolo

5. pa je zato početna tačka u okolini Obrenovca da se Vlasi ne dosete lolo

Joj, kako bih ga pukao...
    https://www.youtube.com/watch?v=mewm3A87y_k

6. Poješće te zloba valde lolo

7. Doveo ga Dinkić, poplava nije uspela da ga odnese, a sad kad je prešao kod Vučića, ima da vlada u Obrenovcu do smrti. Osim ako kojim čudom ne ode na neku višu funkciju. U stvari, ne znam čega od to dvoje se više užasavam.
    Al neće ga Vučić na višu funkciju, jer je totalno neupotrebljiv. Gledao sam ga na nasipu u Obrenovcu, pre nego što je voda probila, ko muva bez glave, ne zna gde se nalazi ni šta sad, pita bageristu: Šta ja sad da radim? Ej, bageristu! Ovaj ga gleda, kaže: Idi odavde. Jer je već bilo kasno. I samo je pokupio svoju porodicu i otišao odmah, a gradu nije ni javio, ko ih jebe, nek se dave, ja sam svoje dupe i porodicu izvukao. I posle još uvek da je na funkciji... Jebem te, Srbijo.

8. Treba nama Betmen, ali bez moralne tacke da nema ubijanja.

9. Овог "тако су сменили министра" треба пашчади бацити, а ову гњиду не вреди коментарисати... "нисмо га достојни"

10. Treba nama Betmen, ali bez moralne tacke da nema ubijanja.

Treba nama Karađorđe ili Če Gevara, sa punom svešću o moralnoj odgovornosti koju preuzima svojim akcijama.
    Ne treba ograničiti slobodu delovanja. Koliko ljudi je poginulo zbog političara, a koliko političara je poginulo zbog ljudi?

11. realno,lik lici na govedo,pravo pravcato govedo.klasicno naprednjacko kljuse.da mu fali koji zub,mogao bi i kao radikal da prodje.
    a i ova je dosadna ko proliv.nece neko da ti da izjavu.dovidjenja prijatno.posle ti naseri sta oces.

12. Koliko ljudi je poginulo zbog političara, a koliko političara je poginulo zbog ljudi?

Робеспјер се у тој бранши најбоље показао, успешан по обе тачке. Прави политичар.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.