Izbori 2016.

1. Pusi kurac ostalo na prosloj strani :D

2. DEMOKRATSKA STRANKA
    Sponsored ·

Žene sve teže dolaze do posla, a deca odlaze u beli svet. Zamislite još 4 godine sa vladom Aleksandra Vučića. Moramo da promenimo ovu vladu – glas za DS je siguran glas protiv SNS.

Може и у трансфер блама комотно

3. To je to hahah bas se blamiraju sad grcajuci

4. Ne veruješ Truće u ovo? Čoveče pa to je prvi punkt na putu kanala Dunava-Morava-Vardar-Solun, nego su rešili da rade u tišini pa je zato početna tačka u okolini Obrenovca da se Vlasi ne dosete lolo

5. pa je zato početna tačka u okolini Obrenovca da se Vlasi ne dosete lolo

Joj, kako bih ga pukao...
    https://www.youtube.com/watch?v=mewm3A87y_k

6. Poješće te zloba valde lolo

7. Doveo ga Dinkić, poplava nije uspela da ga odnese, a sad kad je prešao kod Vučića, ima da vlada u Obrenovcu do smrti. Osim ako kojim čudom ne ode na neku višu funkciju. U stvari, ne znam čega od to dvoje se više užasavam.
    Al neće ga Vučić na višu funkciju, jer je totalno neupotrebljiv. Gledao sam ga na nasipu u Obrenovcu, pre nego što je voda probila, ko muva bez glave, ne zna gde se nalazi ni šta sad, pita bageristu: Šta ja sad da radim? Ej, bageristu! Ovaj ga gleda, kaže: Idi odavde. Jer je već bilo kasno. I samo je pokupio svoju porodicu i otišao odmah, a gradu nije ni javio, ko ih jebe, nek se dave, ja sam svoje dupe i porodicu izvukao. I posle još uvek da je na funkciji... Jebem te, Srbijo.

8. Treba nama Betmen, ali bez moralne tacke da nema ubijanja.

9. Овог "тако су сменили министра" треба пашчади бацити, а ову гњиду не вреди коментарисати... "нисмо га достојни"

10. Treba nama Betmen, ali bez moralne tacke da nema ubijanja.

Treba nama Karađorđe ili Če Gevara, sa punom svešću o moralnoj odgovornosti koju preuzima svojim akcijama.
    Ne treba ograničiti slobodu delovanja. Koliko ljudi je poginulo zbog političara, a koliko političara je poginulo zbog ljudi?

11. realno,lik lici na govedo,pravo pravcato govedo.klasicno naprednjacko kljuse.da mu fali koji zub,mogao bi i kao radikal da prodje.
    a i ova je dosadna ko proliv.nece neko da ti da izjavu.dovidjenja prijatno.posle ti naseri sta oces.

12. Koliko ljudi je poginulo zbog političara, a koliko političara je poginulo zbog ljudi?

Робеспјер се у тој бранши најбоље показао, успешан по обе тачке. Прави политичар.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.