Мистер (гов)НО, нисам ни мислио озбиљно, нису оне/она криве/а што си ти деген.
Успут, прочитај закон о верским заједницама и начин на који се оне опорезују - цркве плаћају порез, али понављам - то што би ви по вашој пилећој памети хтели Цркви (или другим верским заједницама) да наплаћујете ваш фашистички фиктивни порез који закон не прописује - е то ћете се насисати курца Качавенди, ако је поређење на месту и ако вам године дозвољавају.
Другим речима - то што ви умишљате у вашим илузијама би било исто као када би неки деген заговарао да се повећа порез на пелене, на трачице за шећер или на лекове. Схватите - превише сте глупи да схватите порески систем.
Срећом, такви као ти могу да мењају само тоалет папир и евентуално сијалицу, а законе мењају нормални и здрави људи, тако да нема бојзани да ће опет неки идиоти одлучити да уништавају институцију која је Србе одржала и сачувала кроз векове.
Јбг Мистер, `оће да варничи кад је сув, али важно да си ти расположен и да ти прија. Е, да се варничи због таквих дегена попут тебе, наше општине би могле да напајају Лас Вегас 24/7.
Pa vala kolko va se navuklo tamo i Las Vegas i Atlantik Siti.
A što te boli guza tolko kad neko čačne u crkvu, hm? Msm, ne mora odma da kolješ Kalabiću.
тако да нема бојзани да ће опет неки идиоти одлучити да уништавају институцију која је Србе одржала и сачувала кроз векове.
Ustvari sjebao sam se, sa ds je 11 kvota. Mislim da je granica za djb 4,5% na kladionicama a to je vec realnije da se uhvati. Ja licno znam dosta ljudi koji ce glasati za djb
Sns manje
ds vise
djb vise
srs vise
dveri vise
kvota 21
po meni vredi rizikovati pisljivih 200 evra na ovo.
Колико има вас који примате курца по шалтерима, могли би да напајамо Кину и Индију.
Боли ме нешто ту код гузе сваки пут кад ви изгмижете да лупетате, јер вам смета Црква која је одржала Србе. Не бих ја клао, толике њиве необрађене, путеви не очишћени - тамо вас треба послати.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Manje
Мистер (гов)НО, нисам ни мислио озбиљно, нису оне/она криве/а што си ти деген.
Успут, прочитај закон о верским заједницама и начин на који се оне опорезују - цркве плаћају порез, али понављам - то што би ви по вашој пилећој памети хтели Цркви (или другим верским заједницама) да наплаћујете ваш фашистички фиктивни порез који закон не прописује - е то ћете се насисати курца Качавенди, ако је поређење на месту и ако вам године дозвољавају.
Другим речима - то што ви умишљате у вашим илузијама би било исто као када би неки деген заговарао да се повећа порез на пелене, на трачице за шећер или на лекове. Схватите - превише сте глупи да схватите порески систем.
Ok, aj nastavljamo sutra il kadgod, ne da mi se više ozbiljno raspravljati večeras.
Мистер (гов)НО,
:D
Granjka, ti naravno shvataš u svom mastiljarskom mozgu da se zakoni mogu menjati?
Ipak sam se oraspoložio kad je krenuo da varniči :)
Jbg, godine, šalter...oće živci da popuste...
Znaci ovako
Vucic manje od 50
Ds vise 5
Dveri dss vise od 5
Lpd lsv manje od 5
Djb vise od 5
Srs vise od 5.
500 evra staviti na tiket
Срећом, такви као ти могу да мењају само тоалет папир и евентуално сијалицу, а законе мењају нормални и здрави људи, тако да нема бојзани да ће опет неки идиоти одлучити да уништавају институцију која је Србе одржала и сачувала кроз векове.
Јбг Мистер, `оће да варничи кад је сув, али важно да си ти расположен и да ти прија. Е, да се варничи због таквих дегена попут тебе, наше општине би могле да напајају Лас Вегас 24/7.
Pa vala kolko va se navuklo tamo i Las Vegas i Atlantik Siti.
A što te boli guza tolko kad neko čačne u crkvu, hm? Msm, ne mora odma da kolješ Kalabiću.
Švaleraciju?
granjka, dobar si ti čovek...dok ne kreneš da daješ nadimke
SNS manje
SRS više
DSS/DVERI više
Dosta Je Bilo manje
ulog - stan u centru
dobitak 10,32 stanova u centru
#dztips
Djb najveci zamka.
Izbegnes to i imas kvotu 6,33
Stavicu 500e na to
po meni je DS najveća zamka, mogu debelo da pređu cenzus a mogu i da popuše kureganju
Ustvari sjebao sam se, sa ds je 11 kvota. Mislim da je granica za djb 4,5% na kladionicama a to je vec realnije da se uhvati. Ja licno znam dosta ljudi koji ce glasati za djb
Sns manje
ds vise
djb vise
srs vise
dveri vise
kvota 21
po meni vredi rizikovati pisljivih 200 evra na ovo.
Sps negde izmedju 10 i 15% ali gde?
Колико има вас који примате курца по шалтерима, могли би да напајамо Кину и Индију.
Боли ме нешто ту код гузе сваки пут кад ви изгмижете да лупетате, јер вам смета Црква која је одржала Србе. Не бих ја клао, толике њиве необрађене, путеви не очишћени - тамо вас треба послати.
Bog nepostoji, crkva crpi pare iz budzeta, popovi voze bembare ok?
Odjebi s tim pricamo ovde o kvotama sto donose tvoju godisnju zaradu, ok?
SPS ne treba dirati, klasicna dejan cukic kostunica djule van gog ivana jordan stranka...nikad ne znas kolko ce uzeti...
bane, oces da kazes da imas 150 hiljada priatelja koji ce glasati za dosta je bilo?
Pa kaj čekate? Ajde mrš na poso bagro šalterska.
Aj priznaj ko ti je pop u familiji? :)
granjka, koji je tvoj plan za dizanje srbije "na noge"?
voleo bih to da cujem..
mister no, imas pvt druze
Sad bas gledam, imaju 57k lajkova na fejsu. Koliko je to % u glasovima?