Izbori 2016.

1. Реко ти ја лепо да то само код вас у селима катастар има шалтер. Код мене је то цео спрат, па ти кад свратиш да се клатиш, дођи да видиш како изгледа господски катастар.

Чекамо да прво ви инсекти почистите те њиве и путеве.

Ееее да макар имам неког попу, да скупљамо лову заједно, одма би ишо да му носим кадионицу и водицу.

Него, де, реци, што си говно?

2. Dzankee, немам план, али сви знају који је пут - наградити вредне, казнити лење, поставити учене изнад приучених, ценити знање, чувати имање, слушати добру музику, умерено јести, рано лећи, рано устати, радити најбоље што се може и никада се од тога не уморити.

3. Ne vidim sta imate protiv privatnih fakulteta

4. slabo je to granjka, mislio sam da imas bolju viziju...mislio sam da si novi djindjic u najmanju ruku, a ti nudis ono sto svi nude..

5. Реко ти ја лепо да то само код вас у селима катастар има шалтер. Код мене је то цео спрат, па ти кад свратиш да се клатиш, дођи да видиш како изгледа господски катастар.

Чекамо да прво ви инсекти почистите те њиве и путеве.

Ееее да макар имам неког попу, да скупљамо лову заједно, одма би ишо да му носим кадионицу и водицу.

Него, де, реци, што си говно?

Sirotinja jbg. Zato.
    Leeeeeeeeeeeeei, mora jednom kad prodam tele da dođem da vidim, nema ti to kod nas ovde.

Mnogo pominješ Kačavendu, pa zato reko, da njemu ne nosiš nešto...
    Ali ok, kod vas u velegradu se ne mršte na to, mi bi te ovde bacili u bunar, sry.

6. bane, 57k lajkova je da kazemo oko 1,7%

7. Dzankee, немам план, али сви знају који је пут - наградити вредне, казнити лење, поставити учене изнад приучених, ценити знање, чувати имање, слушати добру музику, умерено јести, рано лећи, рано устати, радити најбоље што се може и никада се од тога не уморити.

Poyy Vučiću!

8. ja bih voleo da budem neko mudo na lokalnom nivou, bar znam šta bih uradio i napravi ood kruševca..., a i realno ne bi bio težak posao...ali ono, srbija je u mnogo većem kurcu nego što misliš granjka

9. Lol, kojih bre učenih, nisu današnji univerziteti Velika škola iz 1885. ili Bg univerzitet iz 1905, visoke škole su nam go kurac, uz svo poštovanje ljudima koji pokušavaju štapom i kanapom da promene stanje.

10. Dzankee, надам се да не припадаш генерацији идиота која воли да јој се стварност другачије приказује кроз нове интерпретације страрих мудрости и вештина. Све што сам написао стоји код Конфучија у његовом Великом учењу, нисам ништа измислио нити ту може нешто ново да се измисли.

Ако ти неко нуди нешто ново, већ си напола преварен.

Све може да се промени ако имаш масу, а маса се покреће увек на исти начин, нема нових начина. Кука и мотика. Глад и потреба.

11. Granjčilo za koga ćeš glasati?

12. On je već davno rekao da glasi za Vlahe one

13. Aha, nisam ispratio to

14. hbahahahahhahahahhahah super ovo :)

15. Ispitivanje vršeno samo na teritoriji vojvodine, njih 1000 i kusur, čitaj bolje :)

16. Ma samo sam video sliku i oplako a i za vojvodinu je puno haha

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.