Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Za koga si? Ne moraš da odg
Tadić je kapiram bolja struja DS-a
Za Zemun ti rekoh da znam da su veća gospoda otišla za Tadićem, ne znam sveukupno, ali me nije mnogo ni zanimalo. Posle toga se DS svakako još jednom delio, tako da nemam pojma. Sve je to uglavnom isto, ali Balša najgori, a eto, on je i dalje u DS-u.
Za DJB ću glasati, bez obzira na Arminove leak-ove :D
DJB?
Loše mi idu skraćenice :-(
I ja sam prelomio da glasam za Radulovića. A u pičku materinu, nek ide život.
Izdao sam terasu za stranacku reklamu hnjo, hnjo, hnjo... Best izbori ever.
Kome si uzeo pare Torazulu, ako nije tajna?
Nisam jos uzo, sutra postavlja baner, a i nije lepo da kazem direktno, onako, neutralno gradjanska opcija, ima ih i ovde koji ga podrzavaju, nista ekstremizam da mi skviknu prozori bezveze...
Jel ti bar Vučela dao lepe pare?
da l je moguce da radule skuplja ljude sa onom osusenom lopovskom facom
ajde da cujemo zasto je on vas izbor
ako necete ne morate niko vas ne tera :D
beeee beeeee
danas sam video bilbord ds-a i pise nesto fazon da vam vratimo plate i penzije zaokruzite 2 hahha pa koja kolicina bede je to, jeste narod glup, ali takvo obracanje pa ajte molim vas
Meni su i dalje najjači Dveraši, od svega što su mogli da stave, oni kače "da muškarci idu u vojsku".
hahha nisam to video, oni su tek divljaci.. zamisli da njima das neku odgovornost majko mila
Mogli bi za promenu da čujemo konačno za koga ćeš ti da glasaš i zašto?
pa na ovih 95. najvise sam na ozbiljnih postova napisao jebote kako mislis za promenu i konacno
boleo me kurac i za glasanje i za sve, ali cela ova anti-vucic atmosfera me je zainteresovala da ozbiljnije udjem u celu pricu i sada cu glasati za sns
Ukratko, ja ću glasati za njega ponajviše jer se toliko zalaže za sveopštu transparentnost, kontam da je ona u ovom brlogu preko potrebna. Drugi razlog su solidni ekonomski, socijalni i svi drugi programi i jasni stavovi po svim bitnim pitanjima. Treći razlog je što je Radule nova glavica, pa mu u konkurenciji Vučele, Dačića, Čede, Borisa, Čanka i ostalih slepaca svakako treba dati šansu. Poz
едит: можда се до избора предомислим па заокружим Војводу, ал нико други сем ове двојице не долази у обзир
kasno je ne mogu sad da pisem romane, ali sam negde rekao da radule za sada hvata malo obrazovanije ljude, toliko da mogu da ukapiraju pricu kada se ubaci neki strucni termin, ali ne vide siru sliku i sta je to u stvari i o cemu prica i da je to samo malo drugacije upakovana klasicna prica boricemo se protiv korupcije, poslovi, vece plate penzije fazon
Па добро, и да је тачно то што кажеш и да се не разликује уопште од Vučele, Dačića, Čede, Borisa, Čanka i ostalih slepaca, опет бих гласао за њега зато што никад није био део тог муља, па ае као нек јаше он мало.