Ovo sa Cankom ako je tacno, a ne izmisljeno je malo da prcaju Vucica, da se uznemiri i krene da djipa okolo jos vise. A realno se narod zajebavao.
Kao kod mene u firmi kada su sproveli anketu sta mislimo o firmi i menadzerima. Pa svi strendzeri sve superiska. A mi nahvalili naseg direktora kancelarije, napljuvali skoro sve menadzere po projektima (sve stranci), iznapusavali HR kako ne znamo cemu oni uopste sluze, na pitanje "sta ne biste voleli da bude u firmi" bar 90% odgovorili "da mi sef bude Indijac" i da je svaki projekat krenuo nizbrdo. Pa odjednom top menadzeri poceli masovno da dolaze u BG, da organizuju zurke i vode nas na vecere, a nijednom od njih nismo oci videli godinama.
A realno smo se zajebavali, dogovarali sta cemo da pisemo i boli nas kurac za njih. Inat brale.
a sta je sad ovde problem, mnogo jedete govna, pa naravno da je zbog publiciteta i pravi je potez, dacic se izvinio u ime stranke i oni njegovih majmuna sto su ispred arene vikali vucicu pederu i postoji milion primera svakodnevnih iz svih sfera zivota preslikan slucaj, da zasere neko nizi na lestvici pa se izvinjavaju glave, naravno da zelis da pokazes da ti je stalno, da je izolovan slucaj i da osudjujes takve poteze, da nije nista rekao rekli bi stite svoje nepismene divljake, pa je l ovi jos 4 god da nam vode drzavu i ostala sranja jebena, nemoj da ste marva jebena
Bio sam mesec dana deo neke priče sa njima zbog svog posla, učlanio se na poziv prijatelja koji je hteo da u opštinskom odboru uz sebe ima ljude koji već nešto rade, došao dva puta u prostorije, video kakve su besposlene glave tamo i zamolio da me više ne zovu. Tada su otprilike počeli i da se cepaju, pa je onih par kvalitetnijih koje sam upamtio otišlo s Tadićem (nisam za njega), a u DS-u ostao samo ološ. Makar je u Zemunu tako.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
vid'o sam ga u nekom restoranu pre 2 godine.ima 200 kila zive vage.
Ovo sa Cankom ako je tacno, a ne izmisljeno je malo da prcaju Vucica, da se uznemiri i krene da djipa okolo jos vise. A realno se narod zajebavao.
Kao kod mene u firmi kada su sproveli anketu sta mislimo o firmi i menadzerima. Pa svi strendzeri sve superiska. A mi nahvalili naseg direktora kancelarije, napljuvali skoro sve menadzere po projektima (sve stranci), iznapusavali HR kako ne znamo cemu oni uopste sluze, na pitanje "sta ne biste voleli da bude u firmi" bar 90% odgovorili "da mi sef bude Indijac" i da je svaki projekat krenuo nizbrdo. Pa odjednom top menadzeri poceli masovno da dolaze u BG, da organizuju zurke i vode nas na vecere, a nijednom od njih nismo oci videli godinama.
A realno smo se zajebavali, dogovarali sta cemo da pisemo i boli nas kurac za njih. Inat brale.
Meni su smešne te telefonske ankete i rezultati projektovani na osnovu njih. KO još priča nekome ko ga zove preko telefona za koga će da glasa? Ja im uvek spustim slušalicu.
A o onom krmku Čanku...
http://www.nspm.rs/hronika/nenad-canak-ne-mogu-da-napadam-vucica-jer-je-preuzeo-delove-programa-lsv-a.html
Kaže za SNS glasaju penzioneri, za SRS i DJB mladi do 30 godina.
Za seselja cu glasati jer mi se moze
Ima da plaćaš i moj porez na oružje ok?
Nece biti poreza na oruzje ok? Bice oporezovane picke koje nemaju oruzje
Pod oruzjem ne mislim na kratke cevi, to su realmo igracke a ne oruzje
kako preljuto fejluje DJB sa onim reklamama.... neću ni glasati za njih na kraju
Како да остварим своје бирачко право ако нисам у могућности да на дан избора будем у граду у ком бих требао гласати? Поз
Odeš u opštinu u kojoj hoćeš da glasaš, poneseš ličnu i popuniš formular.
Trebalo bi da je tako, vrv treba uverenje da si student.
Al ovo pričam iz pete ruke info, obično se interesuju ljudi da se besplatno vrate kući, jer su vozovi vrv besplatni, a ne da glasaju u tom gradu.
Hvala brt, otići ću sutra do opštine pa ću videti šta i kako
За све вас који сте се надали да СНС неће наћи начин да напабирчи још који глас ударањем на осећања:
http://rs.n1info.com/a150708/Vesti/Vucic-se-izvinio-zeni-koju-je-vredjao-direktor-RTB-Bor.html
Uh kakvi gadovi. Gadi mi se SNS jebeno.
a sta je sad ovde problem, mnogo jedete govna, pa naravno da je zbog publiciteta i pravi je potez, dacic se izvinio u ime stranke i oni njegovih majmuna sto su ispred arene vikali vucicu pederu i postoji milion primera svakodnevnih iz svih sfera zivota preslikan slucaj, da zasere neko nizi na lestvici pa se izvinjavaju glave, naravno da zelis da pokazes da ti je stalno, da je izolovan slucaj i da osudjujes takve poteze, da nije nista rekao rekli bi stite svoje nepismene divljake, pa je l ovi jos 4 god da nam vode drzavu i ostala sranja jebena, nemoj da ste marva jebena
Haha, Armine, vrh ti je poređenje.
Vučiću stalo do naroda, Dačiću do Vučića :D
Agilni i dalje cepaš za DS?
Jok bre, nikada više u stranke ne idem :)
Bio sam mesec dana deo neke priče sa njima zbog svog posla, učlanio se na poziv prijatelja koji je hteo da u opštinskom odboru uz sebe ima ljude koji već nešto rade, došao dva puta u prostorije, video kakve su besposlene glave tamo i zamolio da me više ne zovu. Tada su otprilike počeli i da se cepaju, pa je onih par kvalitetnijih koje sam upamtio otišlo s Tadićem (nisam za njega), a u DS-u ostao samo ološ. Makar je u Zemunu tako.
Agilares ti skoro kao Kurajber. On se učlanio, otšao par puta na sastanke i onda ih odjebao, a oni ga valjda isključili zbog neaktivnosti hahaha.
Mene su zvali da im vratim člansku kartu par puta i da im dugujem nekakvu članarinu, lol.