Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Retko, zato što nađem neki bolji.
Voliš li pacove?
da naravno pa pacovi stu tu da se volu breeee
volis da pevas u kupatilu?
Da
kupaš se u kadi ili kabini?
U kadi.
Šta bi radio da nađeš na ulici 10000e?
Honda Civic S :))
Jel hladno ili je zima?
Uzeo ih i nastavio dalje.
I jedno i drugo.
A ti?
I ja i jedno i drugo. :))
A šta?
šta god
a kada?
Odma'.
Veruješ li da u radiju žive mali ljudi?
da
ideš ili često u Nedođiju?
Nedođiju? Jel to ono levo od Albukerkija? Slabo, nema se vremena.. :))
Ne, verujem da ispred radija žive veliki ljudi.
Misliš ili deluješ?
I ja. Možda bi dala Toba-cco-u za Hondu Civic (za učešće, ne celu sumu).
Šta bi "ukinuo" na ovom sajtu (da možeš)?
Ukinuo bih 5, stavio jednu def dnevno.
( Hala za učešće :))) )
Koji imaš telefon, model?
S.Eric. 720c ili tako nekako.
Da li si nekad platio nekakvu kaznu ?
Ne. Uvek se izvučem ( kondukteri, policija...). Policija me redovno jaše, jer je auto BG table, a u Arilju si tako kao stranac, pa ajd udri po strancima..
Film Vizantijsko plavo?
Gledao.
Kad misliš da prestaneš da visiš ovde? :)
svaki dan
da li više koristiš miš ili tastaturu?
tastaturu
Koji film si poslednji pogledala?
Miša.
Kad ideš na knjavanje?
Dogvile
koju pesmu sada slušaš?