Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ako je mlijeko, ne :)
sta ti je najdraza igracka iz djetinjstva?
britva, osakatio sam sebi palceve :), mada je to vec malo kasnije djetinjstvo :)
tebi?
vise sam voljela zive: macka :)
koju zivotinju bi volio da imas?
to nisu igracke :)..
psa sarplaninca, sada nisam u mogucnosti da ga drzim zahtjeva veci prostor.
neostvena zelja iz proslosti?
uhh... toliko njih :) recimo bandzi :D
tebi?
propustio sam ponesta misleci da cu kasnije nadoknaditi...gadan zajeb :)
vjerujes li ljudima?
nekad i previse :)
koji lik iz crtanih filmova volis?
Homera :)...od onih bas djecijih sam volio Cipa i Deila samo sto nikad nisam znao koji je koji :).
ti?
silvestera, mada uopste volim crtane :)
film koji ti se dopao od novijih?
avatar, skorije nisam ni gledao nista drugo.
ko ti je omiljeni autor?
surovi, abraxus i td..
tebi?
muka mi da im citam sve redom...niko posebno..
jesi li kriticki nastrojena?
Nemam omiljenog ali bih pohvalio Burzuma i Kostju kao autore čije definicije rado čitam u poslednje vreme.
@Koldmen
Zavisi prema kome i kada.
Voliš li Milku sa keksom?
ne.
ima li sta bolje od palacinki sa nutelom i plazmom?
Možda ima. Trenutno se ne mogu setiti.
Palačinke su dobre sa...(sem gore navedenog)?
kokosom i bananom :)
omiljeno jelo? (idem da jedem...)
hmmm...mogu orasi i med.
pazis li sta jedes?
Ako misliš na zdravu hranu i slično, onda ne.
Šta si danas sve jeo? (to jes' juče)
prsuta, nesta iz fornetija, burek...
treniras li sta?
Trenutno ništa, nemam kad.
Šta si sve trenirao (ako jesi)?