Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
da bre, malo takmičarske živine da se unese...
kažite ako oćete da se promeni naziv teme.
Partizanka, ti da se zaposliš na RTS da smišljaš nove igre u Slagalici, Bog da te vidi. Nash, ne budi namćor, hoće deca da se igraju, ne buši loptu.
Најбоље да се пичкарате и смештате једни другима банове биће вам забавно
козмополита јеботе, на двије теме пођем нешто да напишем и ти их закључаш у међувремену. ометаш нормалну комуникацију на форуму дечко
jebote, autobuse, obe su retardirane.
ako imaš nešto baš pametno da napišeš, da otključam na minut?
Mogu li ja da napišem nešto pametno?
ja nisam uspeo da provalim da dečko troluje na temi o sajtu, i ja imao post da mu odgovorim ozbiljno
aj otključavam onu smirnofovu na kratko, pa izbacite to iz sebe, ne valja da se zadržava u organizmu...
A kog đavola da odgovaraju sad smirnofu ako je banovan?
и ја хтио радјарда нешто да питам озбиљно, какво избацивање ТОГА из себе лол
ево сачу да питам
čita smirnof iz ofa...
Da, on čita iz ofa, ali ne može da izbaci to iz svog organizma :(
Heheheheh
Ne valja kad nešto trune u tebi
toksično bre, kad potera, izbacuj...
избаците ту дусхевну гангрену из себе
ето ја сам се испразнио и много ми је лакше, хвала госпођи Космополита!
nema frke.
Ici vous allez, chéri :-*
https://www.youtube.com/watch?v=msYm8IJV1_I&list=FLTdVUPSSFtGRHvdD1-aBYHg&index=10
Кад те смарају деца па кењкаве мајку им јебем а ти их попишаш после пива да се смире