Prijava

До сада смо покушавали да натерамо управу да поправи сајт, претили, уцењивали, а сада да приступимо ономе што је требало одмах урадити:

КОЛИКО ПАРА ТРЕБА ДА ВАМ СЕ ДА КАКО БИ САЈТ СТАВИЛИ У ФУНКЦИЈУ?

Ево, отворите жироВ-рачун или да вам уплатимо путем СМС-а, јер ово већ престаје да буде смешно и постаје трагично.

Рачунам да за 10.000 динара можете да средите оно што клинци сређују за пљеку и кокаколу.

пљека, коца, гиље/тике, шуља, чука

пљеку и кокаколу.

kocu*

Da nisi napisao pljeka dao bih vam ja tih 10 iljada

Nekad behu ktitor nalozi. Eee, u to vreme sam pare davao na Vukajliju.
Čoveče, pa ja sam stvarno DAVAO PARE ZA VUKAJLIJU!!! Auuu!!!

Само љубитељи израза "пљека" и љубитељи бурека са месом, а никако сиром могу да донирају. Остали нека гледају у укочене постере и реакције.

Адвокадо, док се плаћало оно се и клаћало. А сад нит се плаћа нит се клаћа. Дај да платимо глобу па да се клатимо као у стара добра времена.

Ејјјј кад се сетим да смо пре само пола године кукали за старим добрим временима када је постојао неки садржај на сајту, када су људи имали идеје... сада смо спали на то да жалимо за временом када је сајт радио на свом минимуму. Бем ти Вучића и СНС! Све су усрали.

Vukajlija je sad baš za takve glave

Даћете ми једну пљеку, од прилога лукић.

:PpP džDDDD

govno se skorelo pa više ni ne smrdi

рађарде јел знаш можда колико у Србији зарађује један фриленс продавац пљека мјесечно отприлике?

КОЛИКО ПАРА ТРЕБА ДА ВАМ СЕ ДА КАКО БИ САЈТ СТАВИЛИ У ФУНКЦИЈУ?

Zašto persiraš Kajzenu? Cenim da je lik mlađi od tebe.

Šta je ovo juče mene drkaju zbog teme, sad se već dve slične otvorile.

Чуле, мене љубав чува :) Шта да ти кажем... неправда.

Зајклоне, Каизен није лик, то је СИСТЕМ прерушен у човека. Можда је вас могао да завара, мене није - ако нешто могу да намиришем онда је то систем. А систем ако не подмажеш, он не може да ради. Ако не помогну паре, онда једино још остаје да му понудимо вазелин, па да га јебемо. Трећег нема.

Cenim da nije do kinte nego je Kajzen sjebo nešto u kodu i sad se pravi da problem ne postoji jer ga sram da prizna da je nešto sjebo

Problem je što je forum pun sns poltrona, a uskoro zvanično počinje predizborna kampanja pa bi sigurno bilo dosta političkih postera i reakcija, a Kaizen ne želi da sajt bude jeftin propagadni prostor.

Problem je što je forum pun sns poltrona, a uskoro zvanično počinje predizborna kampanja pa bi sigurno bilo dosta političkih postera i reakcija, a Kaizen ne želi da sajt bude jeftin propagadni prostor.

Au brate http://www.darkwood.co.rs/forum/Smileys/default/facepalm3.gif

Зајклоне, Каизен није лик, то је СИСТЕМ прерушен у човека. Можда је вас могао да завара, мене није - ако нешто могу да намиришем онда је то систем. А систем ако не подмажеш, он не може да ради.

Nadam se da se zezaš samo. I vrapci znaju da je Kajzen čovek od krvi i mesa. Plus je i Srbin: bole ga kurci što Vuka gori - on se češlja.